Rihanna nakon petogodišnje stanke priredila glazbeni spektakl na Super Bowlu i otkrila da je ponovno trudna, društvene mreže gore…

 

coverstyle_A$AP-Rocky_Cover-Style_druga-trudnoća_dijete_Rihanna_Super-Bowl-2023_Superbowl_trudnički-trbuščić_trudnoća

Stadion State Farm u Glendaleu u Arizoni sinoć je vrvio od uzbuđenih posjetitelja, navijačke atmosfere i nastupa koji oduzimaju dah. Na ovogodišnjem izdanju kultnog Super Bowla nakon petogodišnje stanke nastupila je pjevačka zvijezda Rihanna. Barbadoška ljepotica rasplesala je stadion, ali i gledatelje ispred malih ekrana, pjevajući svoje najveće hitove, a njezin pripijeni kombinezon otkrio je i veliko iznenađenje. Naime, osnivačica brenda Fenty Beauty ponovno je trudna, a za vrijeme nastupa nekoliko puta dodirnula je trbuh. Sretne vijesti potvrdili su njezini suradnici, a fanovi diljem svijeta ‘srušili’ su društvene mreže…

 

Sinoć je održano dugo iščekivano 57. izdanje Super Bowla u Glendaleu, a osim po odličnoj utakmici, događaj će ostati zapamćen po spektakularnom nastupu glazbenice Rihanne na poluvremenu.


Nakon petogodišnje muzičke stanke, slavna 34 – godišnja pjevačica i poduzetnica priredila je nastup za pamćenje, a svijetu je obznanila i sretnu vijest da očekuje drugo dijete s partnerom, reperom A$AP Rockyjem.

Nakon petogodišnje stanke na pozornici je ponovno zablistala Rihanna, jedna od najuspješnijih pjevačica današnjice. Njezin nastup trajao je oko 15 minuta, a ljepotica s Barbadosa, uz pratnju plesača, izvela je neke od svojih najvećih hitova i rasplesala je cijeli stadion.

 

Osnivačica brenda Fenty Beauty nastupila je pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

 

Odjevena u pripijeno, vatreno crveno padobransko odijelo, atraktivna glazbenica svijetu je ponovno obznanila sretne vijesti – nakon što su u svibnju postali roditelji sinčića, ona i reper A$AP Rocky u slatkom su iščekivanju prinove.

Jasno vidljiv trudnički trbuščić, kojeg je u jednom dijelu nastupa otkrila, ostavio je u pravom smislu riječi sve bez riječi, a zbog nove trudnoće glazbenica će morati uzeti još jednu pjevačku stanku.

 

U 20:38 po lokalnom vremenu, nekoliko minuta nakon završetka njezinog nastupa, dok su Philadelphia Eaglesi i Kansas City Chiefsi započinjali drugo poluvrijeme prvenstvene utakmice, došlo je do velikog porasta prijavljenih smetnji na Twitteru, a pad društvene mreže povezan je s količinom tvitova koji su istovremeno objavljeni.

Podsjetimo, Rihanna i reper A$AP Rocky u vezi su od početka 2020., a vezu su javnosti obznanili u studenom iste te godine. Par se našao u središtu skandala kada je anonimni korisnik Twittera u travnju objavio kako reper ima aferu s poznatom jordanskom dizajnericom Aminom Muaddi, no te informacije proglašene su lažnima.

 

Istog mjeseca, Rocky je uhićen radi pucnjave koja se odvila u studenom 2021. godine, a na slobodu je pušten 20. travnja uz jamčevinu od 550 tisuća dolara.

(coverstyle)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...