Poruka dana... Ne propusti danas stvari koje te ispunjavaju i ljude kojima trebaš!

"Svako jutro dobivaš prazan papir svoga života. Ne mora navečer to biti neko remek djelo. Zapravo par lijepih stvari napravljenih za nekoga iz srca su najveće remek djelo."

poruka-dana_mario-žuvela_motivacija_inspiracija_sretan-život_journal

Svako jutro dobivaš prazan papir svoga života. Ništa navečer toliko ne boli koliko pogled da je taj papir i dalje ostao prazan. Nemoj da se ponovi taj scenarij po tko zna koji put. Divan je osjećaj kada ti netko kaže: Hvala ti što si došao, hvala ti što si me nazvao, hvala ti što si mi poslao poruku, značilo mi je.

 

Možeš sve preživjeti kad znaš da ima smisla i da je svaka zapreka na tvom putu tu da pokaže kolike su tvoje snage. I koliko vrijedi ono što se nalazi iza nje. Svako jutro dobivaš prazan papir svoga života. Ne mora navečer to biti neko remek djelo. Zapravo par lijepih stvari napravljenih za nekoga iz srca su najveće remek djelo.

 

U igri života danas će mnoge stvari biti iste kao jučer, ali ti možeš biti drugačiji i učiniti da sve bude drugačije. Svježe. Novo. Neponovljivo. Zato nemoj danas propustiti stvari koje te ispunjavaju. Ljude kojima trebaš. Živi kao da će novi dan donijeti jednu prekrasnu pustolovinu. I bit će kako budeš vjerovao.

(hkm)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...