OVO SU 3 NAJDVOLIČNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Jedno misle, drugo govore - bježite od njih!

 

horoskop_vaga_ribe_blizanci_astrologija_dvoličnost_Zabava_lifestyle_journal

Dvolične osobe govore jedno, a misle drugo i ne može im se vjerovati. Iako svako od nas povremeno kaže sitnu laž kako bi se predstavio u što boljem svjetlu, nekim je ljudima to postao uobičajen obrazac ponašanja.

 

Blizanci

Blizanci privlače ljude svojim šarmom pa ih je lako zavoljeti. Uprkos duhovitoj i opuštenoj ličnosti, ovim ljudima nije naročit problem da nekome zabodu nož u leđa. Kad imaju neki cilj na umu, učiniće sve što je potrebno da ga postignu, čak i ako to znači posezanje za lažima i laskanjem.

 

Ribe

Možda se za Ribe ne bi reklo da su dvolične zbog njihove tople i osjećajne prirode, ali ne dajte se zavarati. Ako malo dublje zakopate, njihove laži postaju očigledne. Ribe vole da se predstavljaju kao žrtve pa često iskrivljuju istinu kako bi zadobile simpatije pa im nikada ne trebate slijepo vjerovati.

 

Vaga

Vage mogu da djeluju slatko i bezopasno, ali ispod njihove nevine spoljašnjosti kriju se snažne manipulativne sklonosti. One ne žele nikoga da razočaraju, a njihova potreba da budu prihvaćene dovodi do toga da često lažu i govore svima ono što žele da čuju.

(stil)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO