13 dugih haljina koje ćete nositi cijelu zimu i proljeće

 

moda_zadovoljna_odjeća_haljina_duga-haljina_maksi-haljine_zima_proljeće_journal_maxi

Maksi  haljine s razlogom imaju vojsku obožavateljica. Istovremeno su udobne i izgledaju predivno. Iako ih u ljetnim mjesecima viđamo na svakom koraku, radi se i o savršenu dodatku zimskoj garderobi.

 

Bitno je samo odabrati model koji je prikladniji za hladniji dio godine. To znači da ćete za zimske mjesece birati haljine dugih rukava bez detalja kao što su primjerice otvorena leđa.

 

Dobra maksi haljina može biti jedan od najnošenijih komada u zimskim mjesecima. Jedna je od njezinih brojnih prednosti ta da se lako kombinira i postaje dio šik kombinacija.

 

Kada su dani hladniji, preko maksi haljine možete nositi toplo pletivo. Što se tiče obuće, izbor je na vama. Uz maksi haljine dobro idu visoke čizme, gležnjače, tenisice, ali i štikle, ovisno o prigodi za koju ih odijevate.

 

Također, maksi haljine izgledaju fantastično u kombinaciji sa sakoima, kratkim jaknicama, kardiganima...

I na kraju, jednako dobro izgledaju bez ikakvih drugih dodataka. Uz dobru obuću, vrlo ćete brzo imati pobjedničku kombinaciju za razne prigode.


Dobra je stvar i ta da ćete maksi haljine dugih rukava moći nositi i u proljetnim mjesecima, a na vama je samo da odaberete model u kojem želite ušetati u topliji dio godine. Izdvojili smo za vas 13 haljina koje se nalaze u trenutnoj ponudi trgovina. Pogledajte!(zadovoljna)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO