Ženama su privlačniji "loši" muškarci... “Oni znaju kako da se žena pored njih osjeća dobro"

 

ljubav_"loši"-muškarci_zabava_privlačnost_avantura

Mnoge žene priželjkuju za sebe baš onu vrstu muškaraca na koje su ih njihove majke upozoravale kada su bile mlađe.

 

Zahvaljujući istraživanjima koja su provedena sada znamo zbog čega se dešava da dobre djevojke izaberu za sebe loše momke koji sa sobom nose samo nevolju. Postoje specifični dokazi koji dokazuju zbog čega su ženama privlačni muškarci koji nose epitet “loših momaka”.

 

Žene vole samouvjerene muškarce. Nevaljali momci ne bi imali nikakve šanse da zavedu neku ženu da nemaju toliko samopouzdanja. Njihov nivo samouvjerenosti je toliko visok da izgleda kao da njihov stav preovladava u svemu što možete lako da primjetita na osnovu načina na koji se on ponaša prema svojim prijateljima.

 

Vaša ovulacija je odgovorna za to što privlačite loše muškarce. Ženama je u prirodi da padaju na loše momke. Naučnici su dokazali da kada su žene u ovulaciji, njeni hormoni utiču na na to kako ćete da vidite budućeg oca svoje djece. Za vrijeme ovulacije zenama su privlačniji muškarci koji imaju dobar fizički izgled, koji su harizmatični i buntovni.

ljubav_"loši"-muškarci_zabava_privlačnost_avantura

Loši momci su privlačniji. Oni ne brinu ni o čemu. Za njih ne postoje pravila oni postavljaju svoja pravila i čini se da oni kao da uvijek žive život na ivici. Oni uvijek znaju kako da učine da se žena pored njih osjeća dobro.  Žene traže muškarce koji imaju avanturističku i zabavnu dušu. Mnoge žene smatraju da ako muškarac ne živi život pun avanture i zabave onda on nije dobar za njih.

 

Žene se u njihovoj blizini osjećaju zaštićeno. Žene biraju loše muškarce iz razloga što žele da imaju pored sebe muškarca pored kojeg će da se osjećaju sigurno. Njihov jak fizički izgled je razlog zbog kojeg se žene pored njih osjećaju sigurno.

 

Uvijek će prije da izaberu privlačnog muškarca umijesto dobrog. U jednom istraživanju ženama su pokazali jednu sliku fizički privlačnog muškarca i prosječnog muškarca. Većina žena je izabrala fizički privlačnijeg muškarca. Zahvaljujući ovom istraživanju znamo da će žene uvijek da ostaveljubaznog muškarca po strani i da izaberu lošeg momka.

 

Probudiće u vama “lošu djevojku”. Psiholozi otkrivaju da žene koje u sebi imaju skrivenu buntovnu stranu privlače muškarce koji će da oslobode tu njihobu buntovnost iz njih. Obično se takvo ponašanje kod djevojčica potiskuje tokom djetinjstva i jedan od najlakših načina da je oslobode jeste da izlaze sa buntovnim muškarcem.

(novipocetak)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...