Ričard Gir: Ljubio je najljepše žene, a u 8 deceniji živi novu mladost kraj 34 godina mlađe žene

 

Richard-Gere_film_glumac_holivud_njujork_sindi-kraford_Ljubav_sreća_zabava_wanted_journal

Holivudski glumac Ričard Gir (73) ove nedjelje je u Njujorku predstavio svoj novi film, romantičnu komediju "Maybe I Do", a na premijeru je došao sa suprugom Alehandrom Silvom (39).

 

Miljenik žena izgledao je očaran svojom 34 godine mlađom suprugom, koja je za ovu priliku odabrala elegantnu crvenu haljinu sa dubokim dekolteom, te je nije ispuštao iz zagrljaja dok su pozirali na crvenom tepihu.

 

Gir je špansku publicistkinju i aktivistkinju odveo pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dva sina - četverogodišnjeg Aleksandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

 

Slavni glumac iza sebe ima i brak sa glumicom Keri Lovel sa kojom ima 22-godišnjeg sina Homera, a njih dvoje bili su u braku od 2002. do 2013. godine. Glumčeva prva supruga bila je manekenka Sindi Kraford, kojom se oženio 1991. godine, a razveli su se 1995.

Povezivali su ga i s brojnim kolegicama, među kojima su Daun Stil, LoreRodkin, Barbra Strajsend i brojne druge, a optuživali su ga i da je imao afere s Prisilom Prisli i Kim Besindžer.

 

Alehandra je inače kćerka biznismena i bivšeg potpredsednika španskog fudbalskog kluba Real Madrida Ignasija Silve, a njena porodica dugi je niz godina bila bliska s Ričardom.

Ona iza sebe ima propali brak s geologom Govindom Friedlandom, sinom američkog rudarskog magnata Roberta Friedlanda. Ričard i Alehandra uživaju u svojoj ljubavi, a mnogi komentarišu da Gir kraj svoje supruge izgleda mlađe, te da niko ne bi rekao da je zakoračio u 8. deceniju života.


(wanted)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...