Poruka dana...

 

Kad vidiš da ti nestaje snage, nakon ljudi koji su te povrijedili, odnosa koji nisu uspjeli, prilika koje su ti pobjegle - ne donosi odmah neke konačne odluke. Daj malo vremena sebi! I svojoj duši da dođe k sebi! Da se oporaviš od svih onih koji su bili fini prema tebi, a zapravo su ti nož u leđa zabadali. Kad se srce razbije u tisuće komada, shvati da tada svijet ne prestaje. Samo se one bitne stvari tvog života preslažu na jedan drugačiji način.

 

Nemoj da se razočaraš kad je previše izgubljenih bitaka iza tebe. I najveći borci su ih imali. I plakali kada nitko nije gledao. I mislili da nikada neće izaći svjetlo na kraju tunela. No izišlo je. A u tim teškim trenucima samo se ostani držati onih koji te vole i na koje možeš računati. I vidjet ćeš. Pokrpat će netko tvoju prazninu. Ponovno probuditi tvoje nade. I bit će kao nov. Spreman za novo poglavlje priče svoga života. Čisto. Novo. Neponovljivo.

poruka-dana_motivacija_inspiracija_mario-žuvela_feelgood

- Mario Žuvela

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO