Poruka dana: Ostavi jedan osmijeh za sebe

 

Postoji samo jedan period u životu kad trebate pogledati natrag. To je onaj period kada dođu teški trenuci. Tada ćeš kao na nekog traci pogledati i vidjeti da je bilo mnogo prekrasnih trenutaka u tvojoj prošlosti. Lijepih dana. Divnih ljudi. A onda ćeš donijeti jednu odluku. Da ipak nećeš očajavati. Nećeš odustati. Radi onoga što je dobro bilo. Jer ipak se za nešto vrijedi boriti. Nešto slaviti. A iza svake oluje opet će izići sunce.

 

Kad dođu teški trenuci zbrajaj one lijepe stvari. Momente koji zlata vrijede. Dragocjene bisere svog života. Koje si gurnuo u prošlost. I pusti strahove. Pusti sumnje. Opterete bez veze život. Treba jednostavno živjeti. Više slušati onaj svoj unutarnji glas. I vjerovati onome tko ti je pokazao da to možeš činiti. A kada dođu teški dani igrati svoju ulogu najbolje što možeš. I ostaviti jedan osmijeh za sebe. Jer tebi ipak tada i najviše treba.

poruka-dana_biram-dobro_citati_motivacija_inspiracija_izreke_osmijeh_zima_moda_journal_klix_žena_zadovoljna_miss

Autor: Mario Žuvela - Biram dobro

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...