Ovo su najupečatljivije modne kombinacije sa sinoćnje dodjele Zlatnih globusa

 

crveni-tepih_zlatni-globus_rihanna_selena-gomez_celebrity_fashion_journa

Crveni tepih dodjele Zlatnih globusa donio je dašak glamura u Los Angeles, a obilježile su ga odjevne kombinacije koje su nosile zvijezde poput Jessice Chastain, Rihanne, Selene Gomez i Margot Robbie.

 

Sinoć je u Los Angelesu održana 80. dodjela Zlatnih globusa, a glavne nagrade odnijeli su mladi glumac Austin Butler i glumica Michelle Yeoh.

 

Butler je nagradu dobio za ulogu u filmskoj drami "Elvis". Mladi glumac utjelovio je legendu rock muzike Elvisa Presleyja. Za glavnu ulogu u akcijskom filmu "Everything Everywhere All At Once" nagrađena je Yeoh.

 

Pored filma, modne kombinacije s crvenog tepiha su bile značajan faktor cijelog događaja te su ga tako obilježili upravo pobjednik večeri Austin Butler, ali i brojne dame poput Jessice Chastain, Salme Hayek ili Margot Robbie.

 

U nastavku izdvajamo modne kombinacije koje su obilježile prethodnu večer u Beverly Hilton hotelu u Los Angelesu:

 

Letitia Wright - Wright je glumila u filmu "Black Panther", a za ranije javne događaje vezanje za predstavljanje filma birala je uglavnom odijela. Međutim, za sinoćnje pojavljivanje na crvenom tpeihu birala je narandžastu custom-made Prada haljinu, inspirisanu najnovijom revijom.

Jessica Chastain - Glumica nominirana za seriju "George & Tammy" osvojila je srca kritičara u prozirnoj, kristalima ukrašenoj haljini Orsoline Garcie koja je imala zamršen uzorak u obliku paukove mreže.

 

Margot Robbie - Robbie koja je nominirana za predstojeći film "Babylon" pojavila se ružičastoj Chanel haljini od chantilly čipke i svilenog tila. Za ovaj odjevni predmet ukrašen perjem, šljokicama i perlama trebalo je 750 sati za kreiranje.

Colman Domingo - Zvijezda serija "Euphoria" i "Fear the Walking Dead" izdvojio se od standardnih crno-bijelih odijela pojavivši se u crnom odijelu ukrašenom kristalima i cipelama s mašnicama.

Selena Gomez - Gomez koja se pojavljuje u seriji "Only Murders in the Building" privlačila je pažnju u baršunastoj Valentino haljini s visokim prorezom i rukavima. Santoni sandale s platformom upotpunile su izgled.

Jenna Ortega - Zvijezda serije "Wednesday" koja je pokorila Netflix pojavila se u Gucci kreaciji. Za crveni tepih birala je drapirani, bež dizajn modne kuće, kombinujući haljinu s nekoliko komada Tiffany & Co.

 

Salma Hayek - Hayek se pojavila u prilagođenoj Gucci korzet haljini - od složenih perli preko nježnih resa do crnih naramenica koje savršeno uravnotežuju izgled.

Andrew Garfield - Nominirani Andrew Garfield nosio je odijelo boje muškatnog oraščića s crnom košuljom marke Zegna, upotpunjeno s nakitom Davida Yurmana i satom Omega Seamaster Aqua Terra.

MJ Rodriguez - Voditeljica je oduševila u kraljevsko plavoj Balmain haljini i Christian Louboutin "So Kate" zlatnim šiljastim cipelama.

Rihanna - Pjevačica se pojavila u haljini Schiaparelli Couture, nosila je i Giuseppe Zanotti sandale, a cjelokupan izgled je upotpunila Cartier nakitom te Roger Vivier torbicom.

Austin Butler - Dobitnik Zlatnog globusa za svoj performans u filmu "Elvis" nosio je trodijelni smoking sa satenskim reverima, bijelu večernju košulju, crnu satensku leptir mašnu i gležnjače, sve Gucci. Butler je izgled upario sa Cartierovim nakitom.

(klix)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO