H&M kolekcija za sezonu Zima 2023.

 

Kao i svake sezone, najpopularniji švedski brend, H&M, pobrinuo se da i zimska sezona bude veoma zanimljiva, moderna, privlačna i urbana. Bez obzira na stil koji najviše volite, jedno je sigurno: definitivno možete pronaći nešto za sebe u novoj zimskoj kolekciji. Mali dio pomenute kolekcije pogledajte u nastavku.

 

Mala crna haljina

minimagazin_moda_H&M_kolekcija-zima-2023_kaput_teddy-kaput_suknja_čizme

Ona je svestrana, uvijek poželjna i veoma privlačna, a sigurno će postojati bar jedna prilika u kojoj ćete je nositi ove zime.

 

Mala crna haljina veoma je praktičan komad garderobe, možete je nositi u mnogobrojnim prilikama, a ove sezone možete birati i privlačni model koji je plisiran – retro dizajn i dalje je jedan od vodećih trendova, a koji ćete upravo najčešće i pronaći kod raznih modela haljina i suknji.

 

Privlačni detalji

Kako bi vaš stajling bio veoma interesantan tokom i ove sezone, to možete postići na veoma jednostavan način, a prvenstveno tako što ćete birati komade garderobe koji su obogaćeni zanimljivim detaljima.

 

Takav je i ovaj džemper koji je ukrašen perlama, a koje mu daju posebnu draž i ljupkost. Odlična opcija u svim prilikama, džemper u ovom stilu veoma dobro možete iskombinovati sa suknjama, farmericama i klasičnim modelima pantalona.

 

Kožne pantalone

Tako moderne i privlačne, a idealne za zimsku sezonu, kožne pantalone jedan su od komada garderobe iz nove H&M kolekcije koji jednostavno obožavamo.

 

Veoma svestrane i funkcionalne, kožne pantalone možete nositi gotovo u svim prilikama, a posebno kada je riječ o modelima ravnih nogavica. Što se tiče kombinovanja, odlično će se uklopiti sa gležnjericama i čizmama do koljena, ali i sa raznim modelima džempera, bluza i košulja.

 

Krzno

Voljele ga ili ne, ono je svake zimske sezone jedan od vodećih trendova. To je posebno slučaj kada su u pitanju mnogobrojni modeli bundi, a veoma često se radi o dezeniranim komadima garderobe koji vam mogu pomoći da dobijete i pomalo glamurozan i ekstravagantan stajling (sve u zavisnosti od toga kakav je ostatak kombinacije).

 

S druge strane, dužinu bunde takođe ćete birati prema ličnim preferencijama, a kada je riječ o boji (u slučaju da se ipak odlučite za jednobojni model), najbolje je odučiti se za neku od neutralnih boja, jer se one najbolje mogu iskombinovati sa svim drugim bojama.

 

Kombinezon

Iako smo navikle da ga nosimo tokom ljetne i jesenje sezone, postoje modeli koji su idealni i za zimsku sezonu. Da, kombinezon je veoma praktičan komad garderobe, a o udobnosti da i ne pričamo.

 

Ove sezone možete birati i model u stilu odijela, a koji je i više nego idealan u svim formalnim prilikama. Dodajte prsluk od vještačkog krzna i dobijate ultra modernu kombinaciju.

 

Dezenirana bluza

Dezenirani komadi garderobe često su jedan od najlakših načina koji vam mogu pomoći da malo osvježite svoj svakodnevni stajling, a izuzetak nije ni ova prekrasna H&M bluza koja je ukrašena upečatljivim dezenom. Možete je nositi u svim formalnim, svečanim ili čak i u neformalnim prilikama, jer će vam pomoći da izgledate veoma privlačno i moderno.

 

S obzirom na to da je riječ o dezeniranom komadu garderobe, bilo bi najbolje da ostatak kombinacije ne bude dezeniran, a kako biste dobile što skladnije i upečatljivije modno izdanje. Jedno je sigurno, ova prekrasna bluza uvijek će privući pažnju, gdje god se pojavite.

 

Zimski blejzer

Blejzere obično nosimo tokom svih drugih sezona, izuzev zime, mada se on veoma dobro može ukombinovati i u zimski stajling. Ipak, imajući u vidu kako je obično skrojen od lakših materijala, sasvim je razumljivo da nije jedan od najpoželjnijih komada garderobe tokom zimske sezone.

 

Međutim, to više nije slučaj, jer se sada mogu pronaći i zimski modeli blejzera – kraći ili duži – a koji su skrojeni od toplijih materijala. Odlična opcija i za formalne i neformalne prilike, naravno sve u zavisnosti od toga s čim ga kombinujete.

 

Omiljena suknja

Najelegantniju suknju na svijetu nosićemo i ove zime u svim prilikama, sve zahvaljujući ovom privlačnom i modernom H&M modelu na preklop, a koji je skrojen od vještačke kože koja ima efekat krokodilske kože.

 

Suknja olovka kroja klasični je komad garderobe koji veoma dobro možete iskombinovati sa tako mnogo drugih odjevnih predmeta, a uvijek će se pobrinuti da dobijete privlačan, moderan i elegantan stajling. Ovaj model na preklop idealan je i za nešto niže dame, jer će vam pomoći da vizuelno izgledate više.

 

Košulja u boji

Jedno je sigurno: komadi garderobe u upečatljivim bojama uvijek će privući pažnju, a i odličan su način da osvježite svoj cjelokupni stajling. Košulja u boji samo je jedan od takvih komada garderobe, a nježne i tople pastelne nijanse uljepšaće i najtmurniji zimski dan.

 

Odlične su za kombinovanje sa komadima garderobe koji su neutralnih nijansi, jer se na taj način postiže fantastičan kontrast te kombinacija izgleda još privlačnije i modernije.

 

Džemper s rol kragnom

Kako je vani hladno, tako su nam potrebni i topliji komadi garderobe, u prvom redu džemperi. Tokom zimske sezone, veoma često su u prvom planu modeli džempera sa rol kragnom – ovo je stil koji je uvijek moderan, a tako je idealan za hladne zimske dane.

 

Upravo rol kragna vam može pomoći da vam bude veoma ugodno i kada se temperature spuste ispod nule, a ukoliko imate osjećaj da vas ona stišće, odlična alternativa su džemperi sa nešto labavijim rol kragnama.

 

Klasični kardigan

Kardigan je odlična opcija za slojevito oblačenje, veoma dobro se može iskombinovati sa farmericama, pantalonama i suknjama, a gotovo da ne postoji prilika u kojoj ga ne možete nositi.

 

Ovaj otvoreni džemper je veoma moderan već više sezona, možete ga nositi čak i na posao, a sigurno će vam pružiti neophodnu zaštitu od hladnoće.

 

Uske farmerice

Ukoliko volite helanke, bilo da su u pitanju klasične ili modeli od vještačke kože, onda vam je jasno kako je poželjno da gornji dio kombinacije bude nešto duži. Generalno, to je pravilo koje je poželjno poštovati i kada su u pitanju uži modeli farmerica i klasičnih pantalona.

 

Shodno tome, tamne uske farmerice kombinujte sa nešto dužim gornjim dijelom, a sam model farmerica može vam pomoći da vizuelno izgledate vitkije.

 

Pufer jakna

Unazad par sezona, jedna od najpopularnijih jakni tokom zimske sezone svakako je pufer jakna – model jakne koji izgleda kao da je naduvan.

 

To je sasvim i razumljivo imajući u vidu kako je, u najvećem broju slučajeva, riječ o vodootpornim jaknama koje su veoma tople te vas štite i od hladnoće i vjetra. Boja? Možete birati bilo koju, ali sa crvenom nema greške, jer će vas uvijek dovesti u centar pažnje.

 

Džemper haljina

Bez obzira na sezonu, haljina je komad garderobe koji veoma rado nosimo, jer je ženstvena i, praktično, nezamjenjiva. Naravno, imajući u vidu da je zimska sezona, jedan od najpopularnijih modela je pletena ili džemper haljina dugih rukava.

 

Odlična za mnogobrojne prilike, ovo je haljina koju možete veoma lako stilizovati i dobiti moderan stajling. U zavisnosti od dužine haljine, kombinujte je sa gležnjericama ili čizmama do koljena.

 

Kaput

Sa tako mnogo modela kaputa na tržištu, ponekad je veoma teško odlučiti se samo za jedan. Ono što možete uraditi jeste da odlučite da sašijete ovaj vanvremenski komad garderobe. S druge strane, ukoliko imate problem da pronađete željeni materijal i dobrog krojača, sigurno ćete nabaviti već gotov proizvod.

 

To može biti i model ravnih linija, a koji ima široke revere. Veoma je moderan te ga odlično možete iskombinovati sa svim modelima pantalona, kao i sa određenim modelima suknji.

 

Predimenzionirana jakna

Skoro pa svake zimske sezone bar jedan od predimenzioniranih komada garderobe dolazi u prvi plan: šal, džemper, bluza… Predimenzionirane zimske jakne odlične su za zimsku sezonu, a ponovo su u samom centru pažnje i popularnosti.

 

Iako je ovo veoma popularan trend, imajte u vidu da je zimska jakna investicija koju nećete nabavljati baš svake zime. S druge strane, s obzirom na to da je predimenzionirano veoma veliki hit, postoje velike šanse da će ovaj model jakne biti popularan i naredne zime…

 

Teddy kaput

Ovo je još jedan trend koji je popularan unazad par sezona, a situacija se ne mijenja ni ove. Kaput od nježnog i mekanog materijala, koji podsjeća na plišanog medvjedića, veoma je udoban, moderan i odlična je opcija za hladne zimske dane.

 

Među najpopularnijima su modeli u zemljanim tonovima, prevenstveno u nekoj od nijansi smeđe, što ih ujedno čini odličnim za kombinovanje sa svim drugim bojama.

 

Široke pantalone

Pantalone širokih nogavica (klasične ili kilote) obično su najpopularnije tokom toplijih sezona, ali nećemo propustiti priliku ni da ih nosimo i tokom zime. Naravno, radi se o modelima koji su izrađeni od nešto toplijih materijala, a koje možete kombinovati sa stileto gležnjericama ili čizmama do koljena (u ovom drugom slučaju, čizme idu ispod nogavica).

 

Takođe, modeli sa visokim strukom i dalje su jedan od trendova pa imajte i to na umu prilikom izbora. A to je veoma i poželjno, posebno ako ste niska dama ili ako ste obdarene oblinama u predjelu butina.

 

Čizme

Tokom zimske sezone, čizme su model obuće koji veoma često, ako ne i najčešće, uvrštavamo u svakodnevni stajling. Zaista, zima je gotovo nezamisliva bez njih, a s obzirom na to da se na tržištu mogu pronaći različiti modeli, često se nameće pitanje: koje odabrati?

 

Ono što je sigurno jeste da nikada ne možete pogriješiti sa čizmama do koljena – uvijek su poželjne tokom zimske sezone, najviše iz razloga što se gotovo pa najbolje mogu iskombinovati sa svim drugim komadima garderobe.

 

Plisirana suknja

Tako privlačna i svestrana, plisirana suknja je retro komad garderobe koji veoma rado nosimo u mnogobrojnim prilikama, od posla do večernjih izlazaka. Zaista, veoma lako je možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a modeli čija dužina seže do pola lista su među najpopularnijima.

 

Naravno, s obzirom na to da je zimska sezona, najbolje je da plisiranu suknju kombinujete sa čizmama do koljena, a kombinaciji obavezno dodajte i nešto deblje čarape (naročito ako birate model suknje koji je izrađen od nešto lakših materijala).

(minimagazin)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO