Zimski solsticij ovim znakovima donosi sreću: Od 21.12. otvaraju se dobri putevi uspjeha!

  

zima_zimski-solsticij_horoskop_zodijak_astrologija_atma_journal

Saznajte na koja 4 znaka Zodijaka će utjecati zimski solsticij 21. prosinca/decembra i početak vladavine Jarca! Ove znakove očekuje uspjeh, sreća i produktivnost!

 

21. prosinca/decembra počinje zima, čeka nas zimski solsticij, a nova 2023. godina je već iza ugla. Dok se Sunce sprema prijeći u Jarca 21. prosinca/decembra, mnogi će razmišljati o budućim planovima i nastojanjima.

 

Kako se Sunce ovog dana pomiče u kardinalni, zemljani znak Jarca, svi će biti pozvani da rade na dugoročnim ciljevima koji su u skladu s uspjehom, kao i da usmjere pogled na novootkrivene strukture i discipline koje vode ka dostignućima.

 

Jarcem upravlja Saturn pa se sezona Jarca odnosi na aktivno nastojanje da poboljšate svoje namjere i da sastavite plan koji vas poziva da efikasno započnete proces postepenog postizanja uspjeha. Najviše će utjecati na kardinalne znakove.

 

Saznajte na koje znakove Zodijaka će najpovoljnije i najsretnije utjecati ovaj period:

 

Ovan

21. prosinca/decembra, Sunce će se pomaknuti u vašu 10. kuću karijere i imidža u javnosti, naglašavajući vašu želju da uspijete u svojoj profesionalnoj domeni. Sada je savršeno vrijeme da zasučete rukave i krenete na posao.

 

Zato budite sigurni da ćete dobro iskoristiti porast produktivnosti koji ćete iskusiti.

 

Kao ambiciozni, vatreni znak Zodijaka, uvijek tražite svoj sljedeći pothvat, a kako se kardinalna sezona ponovo kreće, osjećat ćete se opremljeni neophodnim alatima da ostvarite svoje velike radne ciljeve prije nego što počne 2023. godina.

 

Rak

Vi ćete biti željni da sastavite plan u vezi s vašim romantičnim vezama i partnerstvom. Kao sestrinski znak Jarca, vi ste netko tko ima tendenciju da se vodi emocijama umjesto logikom, ali ova sezona vas poziva da na svoje veze gledate kroz trezveniju leću.

 

Ako su vaše namjere da se više bavite društvenim aktivnostima ili da zajedno razgovarate s partnerom o vašim budućim planovima, ova sezona će za vas sigurno biti nevjerojatno produktivna.

 

Vođenje svojim osjećajima je za divljenje, ali ova sezona će vam omogućiti da zamislite stabilan put naprijed na način na koji možda ranije niste razmišljali.

 

Vaga

21. prosinca/decembra, Sunce će se pomaknuti u vašu četvrtu kuću doma i obitelji, označavajući početak zime i naglašavajući vaše dužnosti i odgovornosti u vašem privatnom svijetu.

 

Kao horoskopski znak koji je orijentirani na vezu, imate tendenciju da date prioritet okupljanju ljudi, a kako zima dolazi, pomaknut ćete ovaj fokus na obiteljsku dinamiku.

 

Dobra stvar je što ćete tijekom prazničnih dana pomoći nekom članu obitelji.

 

Željet ćete maksimalno uživati u udobnosti svog doma.

 

Jarac

Ovo je vaše godišnje doba, Jarci! 21. prosinca/decembra možda ćete osjećati pritisak, zimski solsticij će donijeti Sunce u vašu prvu kuću osobnog identiteta.

 

Ova sezona vas poziva da preobrazite neke od svojih osobnih ciljeva prije nove godine, tako da ne oklijevajte da ovu prazničnu sezonu učinite radosnom.

 

Vi ste netko kome je uspjeh prioritet, a kako se godina bliži kraju, bit ćete nestrpljivi da započnete poduhvate koji zahtijevaju dosta discipline i rutine.

 

Brinete se pod malim pritiskom, ali pod zimskom kratkodnevicom možete i kamenje pretvoriti u dijamante.

(atma)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO