Tri će horoskopska znaka posebno uživati u ovoj zimi

 

horoskop_sreća_novac_ljubav

Ova je zima period preporoda, kraja i novog početka. Donosi sjajnu energiju svakom znaku Zodijaka – šansu da napravi velike stvari i da promijeni sve što mu smeta u životu. 

 

Pitanje na koje svatko od nas treba odgovoriti je: Što je to što me sabotira, a što me gura naprijed na putu osobnog razvoja?


Bik

Vrijeme je da poduzmete prijeko potreban rizik – sad ili nikada! Možete se vratiti u prošlost i razmotriti što je to što vas je tada promijenilo, a sada vam može otvoriti nove horizonte.

Najpovoljnije promjene očekuju vas na polju karijere. Ovo je sjajan period za povezivanje, komunikaciju i druženje. Nećete se osjećati usamljeno, dogodit će se divna poznanstva i prijateljstva.

Ljubavni život Bikovima postaje dinamičniji i donosi više optimizma. Partner vas razumije, želi vam u mnogim stvarima pomoći i vi to cijenite.

 

Djevica

Vrijeme je da uzmete zaslužene nagrade, tijekom zime vidjet će se sve vaše sposobnosti. Naučite prihvatiti komplimente, jer svaku pohvalnu riječ zaista i zaslužujete. Sjajite sjajem strasti i autentičnosti, vaše raspoloženje je u ovoj sezoni nevjerojatno. Budući da su Djevice inovativne to im donosi povoljne promjene u biznisu.

Zima će popraviti stvari koje se tiču srca – oporavljate se uspješno od bivših ljubavi. Sve što radite sada se može odnositi na vašu budućnost. Oni koji su u vezi uspjet će se fokusirati na pozitivno i riješiti neke stare konflikte. U ljubavi dobivate potpuno nove uvide i perspektive!

 

Jarac

Zima je za vas čarobno vrijeme! Godina je bila puna hrabrosti, težnji, sve što ste naučili sada možete primijeniti. Jarci su spremni za sve nove uloge i dobitke! Spremni ste sami kreirati novi život i veliki napredak.  Točno znate što želite i što vam je potrebno da ostvarite ciljeve. Puni ste optimizma, aura vam je svijetla, a energija čista. Ovo je predivan period da se povežete drugima, ali da izdvojite neko vrijeme za sebe i više se opustite.

(vecernji)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...