Stigao je trailer za novu sezonu serije “Emily in Paris”

 

3-SEZONA_EMILY-IN-PARIS_LIFESTYLE_MAGAZIN_NETFLIX_POPULARNO_SERIJA_KULTURA

Nakon dramatičnog završetka druge sezone, Netflix je potvrdio da će Emily Cooper ostati u francuskoj prijestolnici u trećoj sezoni.  Pariz, modne kombinacije, ljubavne zavrzlame… pogledaj trailer.

Druga sezona je završila tako što su se Madeline i Sylvie sukobile u agenciji Savoir, što je dovelo do toga da je Sylvie otišla da pokrene sopstvenu firmu i zamolila Emily da joj se pridruži. Iz nedavno objavljenih fotografija jasno je da je Emily odlučila da ostane u Parizu. To znači da će se morati suočiti s činjenicom da su Gabriel i Camille ne samo ponovo zajedno, već i da žive u stanu ispod nje.

Takođe će viđati mnogo više Alfieja. U posljednjoj epizodi druge sezone, Alfie je priznao da je projekat koji ga je doveo u Pariz završio i da je planirao da se vrati u London, ali je produžio svoje putovanje kako bi proveo više vremena sa Emily. Predlaže da pokušaju vezu na daljinu i Emily se čini popustljivom, barem prije nego što shvati da je zaljubljena u Gabriela. Hoće li se britanski bankar predomisliti i ostati u Parizu dugoročno, ili će izleti preko Lamanša biti dio Emilyine avanture treće sezone? Uskoro ćemo saznati.

Službeni trailer prikazuje sve izbezumljeniju Emily, prema Mindynim riječima, kako “igra dvostruku ulogu” – umiruje Madeline, a istovremeno govori Sylvie da je u njenom timu. Dok njene laži prijete da je sustignu, vidimo je kako juri gradom sa Gabrijelom koji spava na njenom ramenu („Promenila si mi život,“ kaže joj), zatim u krevetu sa Alfijem, a kasnije u nezgodnoj vožnji vozom sa njih dvojicom.

 

Treća sezona stiže na Netflix 21. decembra.

(ultra)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO