J.Lo otkrila sve tajne njegovane kože: Ima posebno pravilo za spavanje i rituale prije umivanja

 

gloria_JENNIFER-LOPEZ_LJEPOTA_SKINCARE-RUTINA_BEAUTY_njega-kože

Jennifer Lopez poznata je po svom svježem, njegovanom izgledu i blistavoj koži, a za Vogue je otkrila svoje beauty tajne. U viralnom video Jen je pokazala svoju skincare i make-up rutinu, kao i rituale koji im prethode.

 

Na početku je otkrila kako atmosferu priprema paljenjem svoje omiljene mirisne svijeće, koju nosi sa sobom u hotele i na putovanja, a njezin miris naziva svojim zaštitnim znakom. Njezin sljedeći korak je izgovaranje pozitivnih afirmacija: "Uvijek sam savršenog zdravlja. Moja je obitelj uvijek savršenog zdravlja. Mlada sam i bezvremena u svakoj dobi. Moj život je pun obilja, radosti i ljubavi."

U skincare rutini se, naravno, fokusirala na proizvode iz svoje kozmetičke linije, JLO Beauty.

 

‘Oduvijek sam imala vrlo jednostavnu rutinu njege kože - samo sredstvo za čišćenje, malo kreme, krema za sunčanje", rekla je Lopez dodajući kako nije istina daje zaljubljena u skupa sredstva za čišćenje lica te niti da se "zalijeva La Merom" kao što se neko vrijeme nagađalo.

Stavila je kapi za oči istaknuvši kako je to "prva stvar koju svi vide", a zatim je stavila serum po cijelom licu, vratu i dekolteu.

 

"Dok sam bila mlada, moja mama, baka i tete, sve su imale te lude beauty tajne. Jedna od njih je bilo maslinovo ulje, koje koristim i u svojim proizvodima, ali bilo je i drugih ludih stvari poput majoneze u kosi, što nikad nisam radila", ispričala je.

 

Ipak, Jennifer je istaknula kako je za njezinu ljepotu ključno spavanje i svakodnevna zaštita od sunca kremom. Njezino pravilo za spavanje je - "ili manje od četiri ili više od sedam sati sna".

 

Rutinu je završila dnevnom hidratantno kremom, balzamom za usne te kremom za područje oko očiju, koju također nanosi i na čelo, dekolte i ruke.

(gloria)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...