Hari i Megan nisu poželjni u Velikoj Britaniji: "Niko ih ne želi ovdje, neka se drže za ruke u Holivudu"

 

princ-hari_megan-markl_britanija_netflix_celebrity

Britanci su složni u jednom: princ Hari i Megan Markl više nisu poželjni u Velikoj Britaniji.

 

Četiri dana Britanija bruji samo o princu Hariju i Megan Markl. Od kako je izašao njihov dokumentarni film, svi novinski članci u ovoj zemlji su posvećeni njima i nijedan ne veliča ovaj par.Naprotiv – Britanci su odlučni u jednom, a to je da Hari i Megan više nisu dobrodošli u Velikoj Britaniji, a pogotovo ne na ceremoniju krunisanja kralja Čarlsa.

 

„Oni kategorički ne bi trebalo da budu prisutni u Vestminsterskoj opatiji 6. maja na Čarlsovom krunisanju“, rekao je jedan bivši britanski ministar, a sa njegovim stavom slaže se ogroman broj cijenjenih i uglednih ljudi.

Javnosti i političari smatraju kako bi par skrenuo pažnju na sebe, te da niko ne bi mogao da se posveti glavnoj temi, a to je kralj Čarls.

 

„Brine me da će kamere da se fokusiraju samo na njih ako dođu. Oni treba da se drže za ruke u Holivudu, a ne ovdje“, rekla je lejdi Antonija Frejzer, istoričarka i pisac.

S druge strane javnost u Britaniji podržavaju i veličaju svaki korak princa Vilijama i Kejt Midlton. Priča se kako njih dvoje nisu pogledali dokumentarac i da to i ne žele, jedini cilj im je da se drže svog posla bez komentarisanja Megan i Harija.

 

Dokumentarac „Hari i Megan“ donosi uvid u istinu vojvode i vojvotkinje o njihovoj ljubavi, ali i razdoru sa kraljevskom porodicom, i uprkos tome što je u svojoj suštini intiman prikaz njihovog života i želje da žive slobodno, bez stega dvorskih pravila, britanska javnost i mediji su se prilično ekstremistički obrušili na slavan par.

(zenskikutak)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...