Svi pričaju o Rihanni i Johnnyju Deppu... Evo zašto!

 

Fentyx-Savage_Johnny-Depp_Rihanna_celebrity_poznati_zvijezde_donje-rublje_moda

Pop zvijezda i milijarderka u jednom, Rihanna je jučer šokirala fanove, a i ostatak svijeta objavom da će se na sljedećoj reviji njezinog brenda donjeg rublja Savage X Fenty, pojaviti nitko drugi do Johnny Depp.

Revija Savage X Fenty uvijek je velik događaj, prati ga i televizija, a brend je poznat po tome što angažira modele različitih oblika tijela prpmovirajući body possitivity stav.  Vijest koja je uzburkala stavove je da bi Depp bi trebao biti model za novu mušku kolekciju. Mnogo je negativnih reakcija s obzirom na kontroverzu oko Deppa i nedavni sudski spor s bivšom suprugom Amber Heard koja ga je optužila za obiteljsko nasilje. Johnny je pobijedio na sudu, oslobođen je optužbi i Hollywood mu, nakon što nije radio nekoliko godina, ponovno otvara vrata nudeći kako uloge tako i redateljske stolice. No, očito se povezanosti s obiteljskim nasiljem neće nikad moći sasvim riješiti, unatoč presudi u njegovu korist.

Istovremeno, i Rihanna ima svojevrstan comeback, nakon što je početkom godine postala majka. Sad je opće mišljenje da joj nije trebao ovaj potez s Deppom kako bi se ponovno našla u centru pozornosti. Ovo je hrabro, s obzirom da je nije bilo neko vrijeme. Mnogo je uzbuđenja glede nastupa na Superbowlu 2023., njezinih novih pjesama, toga što se počela pojavljivati na eventima, a ljudi su uzbuđeni i što je sad mama. I sad je sve zasjenjeno Deppovim angažmanom... često je mišljenje.

Dok je Depp dobio tužbu protiv Heard u SAD-u, a porota je zaključila da ga je oklevetala, sličnu je izgubio u Velikoj Britaniji godinu dana ranije, gdje su ga novine bez zadrške nazivale mlatiteljem žena. Oni koji preispituju Rihanninu odluku stoga su se prisjetili kako je i pjevačica sama bila žrtva obiteljskog nasilja što njezin izbor čini još nejasnijim. 2009. slike Rihanninih modrica i natečenog lica obišle su svijet nakon što ju je tadašnji dečko, Chris Brown fizički napao u autu i ozljeđenu ostavio pokraj ceste.

 

Brown je za to dobio pet godina uvjetne kazne, a RiRi progovorila za Vanity Fair 2015. godine. “Jednostavno to nikad nisam razumjela, kako žrtve stalno iznova bivaju kažnjene. Ne mogu samo reći "preboli to". To je vrlo ozbiljna stvar koja je još uvijek relevantna, još uvijek je stvarna. Mnoge žene, mnoge mlade djevojke još uvijek prolaze kroz to. I puno mladih dječaka. To nije tema za gurnuti pod tepih, ne mogu samo zaboraviti kao da to nije ništa ili kao da to ne shvaćam ozbiljno."

 

Rihannini fanovi također preispituju njezinu odluku, neki pozivajući u da je promijeni.

"Je li Rihanna ozbiljna? Uz sve te lijepe i neproblematične muškarce u Hollywoodu, Johnny Depp je taj koji joj se najviše sviđa?”. “Uvijek sam se divila Rihanni zbog njenog coolerskog, baš me briga za sve stava, no nakon objave da će se Depp pojaviti na modnoj reviji Savage X Fenty u studenom, mislim da bi ju ipak trebalo biti briga za neke stvari".

 

I dok neki govore da će bojkotirati brend, drugi misli da je to ipak dobra odluka, da žrtve nasilja jedne drugima pružaju podršku jer ipak je sud odlučio da je Johnny bio žrtva u braku s Amber. Uostalom i Dior je nedavno glumca angažirao kao zaštitno lice svog parfema Sauvage i nje se digla tolika strka. Izgleda da čak ni sudska odluka ne može jednoznačno uvjeriti ljude u nečiju nevinost ili krivnju. Što misliš?

(miss) 

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO