Dolina Sreće: Etno selo u kome bajka postaje stvarnost!

 

BAJKOVITA-MJESTA_DOLINA-SREĆE_INSPIRACIJA_INSPIRATIVNO_LIFESTYLE_MAGAZIN_ODMOR_SAVJETI_ULTRA_INSPIRATIVNO_VIKEND-PUTOVANJA_VIKENDICE

Ako si u potrazi za bajkovitim mjestom i zaista želiš da zalutaš u neku bajku iz djetinjstva imamo primamljivu lokaciju za tebe. Dolina Sreće je kompleks, koji se nalazi svega 11 kilometara od istorijskog grada Travnika, u Nadiocima nadomak Viteza i odlična je ideja za odmor i opuštanje, te mjesto je gdje definitivno bajka postaje stvarnost.

Dolina Sreće u ponudi ima 9 kućica za odmor, konobu koja nudi nezamjenjivu domaću hranu, bazen, jahačku stazu, rent a quad, čarobnu prirodu dostupnu za šetnju i uživanje, te noćnu, bajkovitu idilu koja će zasigurno postati dio uspomena kojih ćeš se rado prisjećati.

Drvene kućice su tematski uređenje sa autentičnim nazivama (“Pahuljica”, “Snjeguljica”, “Ljubičica”, “Heidi”, “Crvenkapica”) i svaka je ukrašena posebnom, upečatljivom bojom što ih čini autentičnim hit mjestom za čisti hedonizam u miru i tišini. Svaka kućica ima i svoju posebnu stazu i pogled na neodoljivu netaknutu prirodu, a buđenje u kućicama će ti osim idiličnih prizora uljepšati i zvuk tišine.

Osim bajkovitih kućica, ono što ovo magično mjesto upotpunjuje su ljupke životinje (zečevi, mačke, magarac, konji, patke, ribe, golubovi), koje ovu Dolinu Sreće čine još sretnijom. Za potpuno uživanje i maksimalno iskorištavanje vremena dostupna je i jahačka staza sa vrhunski obučenim konjima.

Dolina Sreće je magična i čarobna tokom cijele godine i tokom svakog godišnjeg doba, ali stižu nam praznici i Dolina Sreće će uskoro dobiti svoj snježni pokrivač što će je učiniti još magičnijom i upotpuniti čaroliju koju nam nose praznici. Bilo da planiraš romantično putovanje, ili putovanje i druženje sa prijateljima i bliskim ljudima ovo mjesto treba da se nađe na vrhu tvoje liste.

Više informacija o ovom mjestu prinađi na Instagram profilu Dolina Sreće.

(ultra)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...