10 suptilnih taktika kojima Francuskinje zavode muškarce

 

Francuskinje su na glasu kao izuzetno šarmantne žene koje uživaju u životu i uzimaju od njega sve što im nudi. Pritom, govorimo li u ovomo čisto fizičkom smislu, neće dobiti ni kilogram viška, usprkos kasnim, obilatim večerama i finom, crnom vinu…

 

Jesi li se ikada zapitala što Francuskinje čini tako privlačnima? U čemu se krije tajna njihovog šarma i seksepila te kako im polazi za rukom s lakoćom zavoditi muškarce? U nastavku ti otkrivamo odgovore. Štošta se da naučiti od Francuskinja!

zavođenje_ljubav_flert_francuskinje
One ne dejtaju u klasičnom smislu

Francuskinje ne idu na spojeve. Njima je pronalaženje muškaraca sporedno ili barem nastoje takvim prikazati ovu društvenu aktivnost. Potencijalnog partnera upoznat će u širem društvu, u kojem će češće biti više muškaraca, nego žena i u kojem će im se ti muškarci redom diviti. Uživat će u pažnji te pritom suptilno zavoditi svog odabranika.

 

Priređuju zabave

Postoji li bolji način da nekome pokažeš koliko si profinjena, društvena, neodoljiva i zabavna, od toga da organiziraš zabavu za pamćenje? Pozovi i stare i nove prijatelje, prezentiraj svoje kulinarske i zabavljačke sposobnosti. Nema šanse da ne ostaneš nezamijećena. Tako rade Francuskinje.

 

Hodaju puno

Francuskinje svukud idu pješke. Osim što je ovo sjajna vrsta rekreacije, također je i odličan način da se pokažu i budu viđene, ali i vrsta indirektnog spoja u kojem su one majstorice. Izaći će s frajerom u šetnju, on neće biti siguran je li riječ o dejtu ili samo šetaju, a pritom će vidjeti kako njegovu odabranicu gledaju drugi muškarci pa će postati svjestan konkurencije… Njezin plan je odličan, zar ne?

 

Nisu na društvenim mrežama, nego su u društvu

Francuskinje ne vole Tinder i druge dating aplikacije (barem prema istraživanjima) one su po ovom pitanju staromodne i muškarca će upoznati u muzeju, baru ili na zabavi (maloprije smo spomenule koliko su zabave bitne). Francuskinjama je jako bitno da su šarmantne i zavodljive te će uživati u čavrljanju s muškarcima koji im se sviđaju.

Blistaju i na poslu

One ne nose bezlična službena odijela. Poštovat će pravila odijevanja koje nalaže poslodavac, no uvijek će izgledati šik i isticati se nekim detaljem. Vrlo im je bitno da su originalne.

 

Prirodne su

Francuskinje ne nose previše šminke, štoviše nose minimalno make upa. Njihov izgled nije nametljiv. To znači da će odabrati jedan dio tijela i pokazati ga. One se uvijek vode pravilom - manje je više.

 

Pozdravit će bivšeg

Ako na ulici sretnu bivšu ljubav, bez obzira na to kako su se razišli, pozdravit će je. Time pokazuju da su dame, ali i da ih previše nije uzdrmao prekid ili, još bolje, da su ga preboljele.

 

Imaju prijatelje

Francuskinje imaju nekoliko prijatelja i prijateljica, društvance s kojim idu po barovima, klubovima, restoranima, muzejima, koncertima. To su ljudi s kojima se zabavljaju i druže.

Važna im je inteligencija

Postoji li išta više seksi od inteligencije? Ne. Francuskinje to znaju i u biti se nikada ne oslanjaju samo na izgled. Štoviše, izgled im je sporedan, no baš zbog takvog odnosa koji imaju prema njemu, kroz nonšalntnost dolazi u prvi plan pa one izgledaju toliko neodoljivo.

 

Daju si za pravo da budu loše volje

Neće razvući osmijeh od uha do uha, ako im se plače. Francuskinje će biti loše volje i to neće skrivati. Ne nastoje se nikome dopasti i žive pod parolom - okreni se i otiđi ako ti se ne sviđam takva kakva jesam. One vole sebe i dozvoljavaju si da budu takve kakve jesu. Kada su sretne, sretne su i očarat će energijom sve oko sebe, ali kada im nije dobar dana, neće se svim silama truditi sakriti to od drugih.

(zena)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...