Ova žena nikada ne griješi: Amal Clooney opet ima haljinu za pamćenje, a suprug je ne ispušta iz zagrljaja

 

haljina_stajling_george-clooney_amal-clooney_alexander-mcqueen_celebrity_moda_zabava_lifestyle_journal

Slavni George Clooney trenutno ima ispunjen raspored uslijed promocije svog novog filma 'Ticket to paradise', a na crvenom tepihu društvo mu redovito pravi supruga Amal Clooney. Lijepa odvjetnica oduševljava svojim modnim izborima, a posljednje u nizu pojavljivanja zaslužuje baš svaki pogled

 

George Clooney i njegova supruga Amal izgledali su poput tek vjenčanih zaljubljenih golupčića kada su stigli i spremno zagrljeni pozirali na premijeri Georgeovog dugo očekivanog filma 'Ticket to paradise' u Los Angelesu.

 

Na ovog puta na jarko ružičastom tepihu 44-godišnja britanska odvjetnica libanonskog porijekla privlačila je poglede u crvenoj haljini tropskog uzorka i suptilno naglašenog dekoltea. Dizajn haljine potpisuje vječni Alexander McQueen, brend kojim je teško pogriješiti, a ova ženstvena kreacija od šifona dolazi iz najnovije kolekcije predstavljene uza proljeće/ljeto 2023.

Stajling je upotpunila nude sandalama otvorenih prstiju, a gotovo neprimjetan model savršeno se uklopio u kombinaciju. No, zato je bilo nemoguće ne primijetiti jarko crveni ruž, koji je svojevrstan Amalin zaštitni znak za glamurozna događanja.

U eleganciji nije zaostajao ni George koji je za ovu posebnu prigodu odjenuo sivo odijelo na kopčanje s jednim gumbom te bijelu košulju i podsjetio nas zašto je dugo vremena nazivan jednim do najzgodnijih neženja, sve dok mu srce nije zarobila lijepa Amal. Par je na premijeri viđen kako ugodno čavrlja s Juliom Roberts koja također glumi u filmu i za koju se George nedavno našalio da mora napraviti '80 kadrova njihove jedne scene ljubljenja kako bi bila savršena'.

‘Da. Rekao sam svojoj ženi da je bilo je potrebno 80 kadrova za tu scenu. A ona je bila u stilu: 'Što? Kako, dovraga?,' rekao je glumac za The New York Times.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...