U BiH se nalazi prava mala oaza mira i čarobna prirodna atrakcija

 

putovanja_bosna-i-hercegovina_atrakcija_priroda_oaza-mira_vodopad_rijeka-trebižat_vodopad-kravice

Iako ih znamo puno, još uvijek se začudimo koliko ima prekrasnih mjesta na svijetu gdje priroda očarava i na trenutak staje. Zapravo, kada malo razmislimo, takva mjesta su oko nas i u našoj blizini, samo ih treba pronaći. I tada u njima uživati.

 

Jedno od njih, u susjednoj Bosni i Hercegovini, defitivno je vodopad Kravica – prirodna oaza kojom se morate diviti. Smješten je 40-ak kilometara od grada Mostara, a čine ga vodopadi visoki i do 28 metara, vegetacija i zelenilo kojim je okružen mami sve ljubitelje prirode, kao i brojne turiste.

 

U podnožju vodopada Kravica dopušteno je kupanje na vlastitu odgovornost pa tako ovo mjesto posjeti i do dvije tisuće kupaća dnevno tokom ljetne sezone.

 

Ovi slapovi nalaze se na čistoj rijeci Trebižat, a najljepši dio toka ove rijeke nalazi se u blizini Ljubuškog, u mjestu Studenci. Nas je ovo mjesto itekako zaintrigiralo, a posebice su nas oduševile prekrasne fotografije koje se ovdje mogu napraviti za vječnu uspomenu.

(ljepotaizdravlje)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO