EKSTRAVAGANTNO: Manekenka Irina Šajk na Nedjelji mode u Parizu pokazala zbog čega važi za najpoželjniju ženu

 

Jedna od mnogobrojnih zvijezda koje su se pojavile na Nedjelji mode u Parizu je Irina Šajk, koja je nedavno dospjela u žižu javnosti nakon šuškanja da se pomirila sa bivšim suprugom.

manekenka_nedelja-mode_pariz_irina-shayk_stajling_moda_kreatorka_Vivienne-Westwood_modna-dizajnerica_journal_miss7_zadovoljna_žena_ljepota_kurir_story_magazin_wanted 

Ruska manekenka na ulicama Pariza napravila je pravu pometnju svojom ekstravagantnom modnom kombinacijom. Irina je privlačila poglede u zanimljivoj kombinaciji koja je istakla njeno izvajano tijelo.

 

Vivijen Vestvud poznata je po svojim upečatljivim kreacijama, kao i korsetima koje je ovog puta riješila da oživi. Ruskinja je na izvanredan način ponijela crveni korset koji je došao u kombinaciji sa neobičnom suknjom od teksasa.

Na nogama je imala trobojne čizme koje su se odlično uklopile uz cjelokupnu kombinaciju, dok je cio stajling zaokružila glomaznim, dugim mantilom u bež boji.

 

Biserna ogrlica oko vrata savršeno je istakla njeno bujno poprsje. Kosu je stilizovala u rep, dok je na očima imala velike crne naočare.

 

Ovaj neobični stajling potpisuje legendarna Britanka Vivijen Vestvud, a zanosna Ruskinja iznijela je ovu kombinaciju na pravi način pokazavši zbog čega važi za jednu od najpoželjnijih žena.

(stil)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...