Blagdansko ludilo započnimo gin snježnim kuglicama

 
BOŽIĆNA-DEKORACIJA_BOŽIĆNI-UKRASI_GIN_GIN-SNJEŽNE-KUGLE_SNJEŽNE-KUGLICE

Ukrasi s božićnim motivima preplavili su ponudu high street brendova poput Zara Home-a, Sinsayja, H&M Home-a i Pepca, no najposebniju dekoraciju pronašli smo u bespućima interneta. Naime, za oko su nam zapele snježne kuglice punjene ginom, omiljenim alkoholnim pićem!


Oku preslatke, a grlu neodoljive, ove kuglice punjene ginom mogu se kupiti na Firebox web trgovini za 30 funti, a dolaze u divnom, blagdanskom pakiranju. Odlično je što ih možete otvoriti i doista piti iz njih ili ih pak koristiti isključivo kao dekoracije, pa čak i objesiti na svoje božićno drvce ili okačiti na borove grane u vazi.

Posebno nam se sviđaju i malena svjetalca unutar kuglica, a koje vrlo slikovito prikazuju snježne prizore. Noćna svjetla, lampice i snijeg na pozadini kuglica očaravaju, a svaka dolazi s posebnim crvenim likom – klizačem, jelenom, vlakom ili pak Djedom Božićnjakom na skijama. Svjetalca unutar kuglica su LED, a dodatan šarm cijeloj ovoj kreaciji daju i zlatni listići koji plutaju u ginu.

Kako ih ne bi morali kupovati i sljedeće godine, ove bočice-kuglice imaju malene čepove koje možete iskoristiti tako da svoje kuglice ovog Božića ispraznite, operete i onda sljedeće zime napunite te tako opet iskoristite. U paketu se nalazi 6 mini gin kuglica, a osim što će podići svaku božićnu jelku na višu razinu, mogu poslužiti i kao odličan božićni poklon za nekog vama dragog ginoljupca.


(jolie)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...