Ova tri horoskopska znaka očekuju brojne prepreke u novembru

 

horoskop_astrologija_astro_novembar_jarac_rak_ovan

Ako je vjerovati zvijezdama, tri horoskopska znaka će u novembru naići na dosta teških trenutaka, a nestabilnost će biti uobičajena pojava., pa će im mjesec dana izgledati kao večnost. Ali i to će proći i na kraju će opet granuti sunce.

 

OVAN

Početak mjeseca biće sjajan, ali kako se mjesec približava svojoj sredini – nastaju komplikacije i veliki problemi. Osim finansijskih problema, Ovnove čekaju i oni na ljubavnom planu.

 

Posao neće cvjetati, a njihove greške brojaće kolege i čekaće samo trenutak kada ih mogu ocrniti pred svima. Ovnovi treba da budu vrlo pažljivi i svaku odluku da seciraju do najmanjeg detalja.

 

Novembar im svakako neće biti jedan od boljih mjeseci u 2022. godini, a kao šlag na tortu moguće je da će prekinuti dugogodišnje veze, ali i brakove.

 

Međutim, to će ujedno biti prilika za preispitivanje i nove odluke koje ubuduće mogu da odvedu u boljem smjeru.

 

RAK

Pred Rakovima je naporan mjesec pun turbulencija. Bilo bi dobro da paze na šta troše novac i da ga ne rasipaju na ono što nije neophodno jer su mogući finansijski gubici.

 

Kada je u pitanju ljubavni život – izvjesne su komplikacije i velike prepreke i vrlo je moguće da će partner učinti nešto što će vas povrijediti.

 

Ni u porodici neće biti sjajno.

 

Ali iako je nadolazeći mjesec generalno pun izazova, već početkom decembra stvari će se mijenjati nabolje, pa vrijedi čekati tu priliku.

 

JARAC

Moguće je da će Jarčevi imati finansijskih poteškoća. Povećanje prihoda nije ni blizu, a zbog jedne pogrešne odluke mogli bi da se nađu pred sankcijama na poslu. Zato je dobro da pripazite na svaki potez kako biste spriječili eventualne posljedice.

 

Što se tiče ljubavi, za one koji su u vezi moguće su nesuglasice, pa i razlaz s partnerom.

 

Novembar će vas icrpiti i djelovaće kao da nema izlaza iz problema. Ali do kraja ove godine, a posebno početkom sljedeće godine, osjetićete kao da ste se ponovo rodili. Zato budite strpljivi jer bolji dani dolaze.

(zene)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...