Vrijeme je da probaš kombinaciju ljetnje suknje i džempera

 

Dolazi nam vrijeme toplih i mekanih džempera, ali to ne znači da treba da se odrekneš lepršavih i šarenih haljina i sukanja. Svoju omiljenu ljetnju suknju možeš nositi i uz džemper. Donosimo ti nekoliko savjeta kako kombinovati ova dva odjevna predmeta. Inspiraciju pronađi na fotografijama koje smo odabrali za tebe.

DŽEMPER_DŽEMPER-I-SUKNJA_JESEN_JESENJI-OUTFIT_MODA_MODERNO_SUKNJA_JOURNAL

Omiljenu cvjetnu lepršavu suknju možeš kombinovati sa jednobojnim džemperom. Osim suknje, na isti način možeš kombinovati i ljetnju haljinu. Ukoliko je tvom džemperu ili kardiganu potrebna podrška možeš se poslužiti i odgovarajućim kaišem. Sve to uz visoke čizme izgleda šik i elegantno.

Ukoliko nisi ljubiteljka kaiševa, džemper ili kardigan jednostavno uvuci u suknju. Možeš samo blago da ga zakačiš kako bi naglasila struk i vizuelno popravila siluetu. Čak i oversize džemper može izgledati odlično u ovakvoj kombinaciji.

Ako najviše od svega voliš da se osjećaš komforno i uživaš u tome što je oversize odjeća u trendu, onda je za tebe najbolja opcija ukoliko ogromni džemper blago pada preko suknje.

Osim lepršavih cvjetnih sukanja, svoj topli džemper možeš kombinovati i sa laganom satenskom suknjom ili satenskom slip haljinom. Saten je već dugo must have, a na ovaj način ga možeš nositi čak i u hladnijim mjesecima.

 (ultra)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...