Od zakletog neženje do umornog tate.... Georgea Clooneyja sustigle godine!

 

ljubav_story_italija_George-Clooney_celebrity_glumac_star_journal_Amal-Alamuddin

Potpuno sijeda kosa i brada Georgea Clooneyja svjedoči da su i holivudskog zavodnika sustigle godine.

 

Jedan od najizdržljvijih holivudskih neženja, George Clooney, napunio je 61 godinu, a to se na njemu već dobro vidi, osobito uz mlađahnu suprugu Amal.

 

George, koji je uspio 52 godine izgurati kao zakleti neženja, sve dok nije upoznao prelijepu i 17 godina mlađu odvjetnicu za ljudska prava Amal Alamuddin i ludo se zaljubio pa pokleknuo, oduvijek je bio poznat kao srebrni lisac Hollywooda sa svojom šarmantnom prosjedom kosom, no čini se da su i njega sustigle godine te da je roditeljstvo u poznoj dobi ipak uzelo danka pa je zgodni glumac potpuno posijedio.

ljubav_story_italija_George-Clooney_celebrity_glumac_star_journal_Amal-Alamuddin

U posljednje vrijeme često ga se viđalo umornog i neraspoloženog, a ni posljednje fotografije, nastale dok su se on i Amal iskrcavali iz privatnog aviona u Los Angelesu s njihovo dvoje djece nisu iznimka. Iako se George veselo smješkao, nemoguće je ne primijetiti njegovu potpuno bijelu kosu i bradu, kao i činjenicu da je oči sakrio iza sunčanih naočala.

 

Podsjetimo, par se prvi put 2013. godine susreo u Georgeovoj kući na jezeru Como u Italiji gdje je Amal doveo zajednički prijatelj, a neosvojivi zavodnik se brzo zaljubio.

 

Na prvi su spoj otišli u listopadu iste godine, a već u travnju iduće godine George je kleknuo pred lijepu odvjetnicu i zaprosio je. U rujnu 2014. par se vjenčao upravo na jezeru Como, a u braku su dobili dvoje djece, blizance Alexandera i Ellu koje brižno drže daleko od očiju javnosti te je ovo jedna od rijetkih prilika da su ih paparazzi uopće uspjeli snimiti.

Kada su dobili nasljednike, George i njegova supruga Amal odlučili su da život njihove djece bude privatan i da njihova lica nikad neće biti prikazana javno, ali ni preko društvenih mreža.

 

To je pokrenulo niz misterioznih priča među obožavateljima, a sve na temu: 'Što se događa s djecom Georgea Clooneyja?'.

 

Prve misterije su počele kada se doznalo da su rođena djeca, a da ni Amal ni George nisu javno pričali o trudnoći i bebama. Kad su u lipnju 2017. dobili blizance, rodila se tajanstvena priča broj 2.

 

Naime, svi su govorili da je par otišao na izvantjelesnu oplodnju, s obzirom na to da su oboje u poodmaklim godinama, no George je to demantirao. Glumac je nekoliko puta izjavio da su djeca začeta prirodnim putem te da su tek na ultrazvuku vidjeli da su blizanci.

Iako su djeca držana daleko od očiju javnosti, roditeljske priče Georgea Clooneyja vrlo su popularne.

 

Blizanci su imali gotovo dvije godine kada je Clooney otkrio veselu narav djece: 'Stavljaju maslac od kikirikija na cipele pa izgleda kao da ste ugazili u kakicu. Misle da je to urnebesno', rekao je glumac.

 

'Alexander se voli šaliti, a Ella je vrlo ozbiljna. Uvijek pazi da igraju po pravilima. Oni stvarno imaju dvije potpuno suprotne osobnosti', ispričao je Clooney.

 

Jednom prilikom je jednom tabloidu uputio i otvoreno pismo u kojem je pozvao da se zaštiti identitet djece slavnih roditelja.

'Ne možemo zaštititi našu djecu ako bilo koji časopis stavi njihova lica na naslovnicu. Nikada nismo prodavali slike naše djece, ne dijelimo ih na društvenim mrežama, jer znamo da bi to ugrozilo njihove živote. Ovo nije paranoja, ovo je stvarna opasnost', rekao je Clooney, misleći na činjenicu da Amal ima karijeru koja bi njezinu djecu mogla dovesti u ozbiljnu opasnost.

 

Poznato je kako je Amal odvjetnica za ljudska prava i da govori i radi protiv ozbiljno opasnih pojedinaca i organizacija. Ideja da bi netko mogao iskoristiti njezinu djecu kako bi joj se osvetio navela ih je da blizanci do daljnjeg budu anonimni.

 

Još fotografija Georgea kojeg je načeo zub vremena i mladolike Amal pogledajte u galeriji:

(story)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...