Sve što trebaš znati o Blizancima!

 

ASTRO_ASTRO-ANALIZE_ASTRO-TUMAČENJA_ASTROLOGIJA_BLIZANCI_HOROSKOP_HOROSKOPSKI-ZNAKOVI_LIFESTYLE_MAGAZIN_ZODIJAK_journal

Blizanci su kameleoni zodijaka, koji se uvijek prilagođavaju na osnovu situacija ili grupa, koje ih okružuju – što ih čini težim od većine drugih znakova za definisanje. Blizanci su ponekad neuhvatljivi. Vazdušni znak poput povjetarca, koji pleše oko nas, jer um vazdušnog elementa je uvijek u pokretu. Za one koji su rođeni u vazdušnim znakovima (Vodolija, Blizanci i Vaga), postoji tendencija da budu izgubljeni u mislima umjesto da se posvete akciji. To se prevodi u briljantne ideje s jedne strane i tjeskobno pretjerano razmišljanje i anksioznu analizu s druge strane.Vole promjene i brzo se transformišu u skladu sa novim ljudima, okruženjima i situacijama.

 

Blizanci uvijek imaju napola pročitane knjige pored kreveta, jer su radoznali i već počinju da čitaju novu knjigu, a nisu pročitali ni staru, stalno su u potrazi za novim informacijama. Uzbuđuju ih nove ideje i nove situacije, te se bore da iste projekte dovedu do kraja, njima stalno treba nešto novo.

 

Vladajuća planeta: Merkur. To je najbrža planeta koja kruži oko Sunca, a znakovi pod Merkurovom vlašću (Blizanci i Djevica) su brzi. Planeta Merkur diktira naš stil učenja i način na koji govorimo, pišemo, komuniciramo. Stalno “dvoumni” o nekoj temi, Blizanci su u stanju da vide svaku stranu situacije. Blizanci u sebi drže dovoljno misli i stavova za dvoje (ili više) ljudi, pa čak i kada su sami, njihov brzi unutrašnji dijalog, čini da se soba osjeća punom. Dvije glave su bolje od jedne, zar ne?

 

Vaša mantra od jedne reči: „Tiho“. Ako Blizanci uspiju da utišaju svoje munjevito brze misli, mogu da postignu potrebni životnu mir, balans i jasnoću. Meditacija je najveći saveznik Blizanaca.

 

Najbolje osobine: Blizanci nas podsjećaju da gledamo svijet sa dječjom radoznalošću. Ov intelektualni mislioci imaju neumoljivu žeđ za znanjem i novim iskustvima. Dok vaši planovi za nedjelju mogu uključivati ležanje na najbližem kauču, pametni Blizanci će vas uvjeriti da odete u muzej moderne umjetnosti, na planinarenje i okušate se u vrtlarstvu – i sve to u jednom danu. Ove prolazne fascinacije osiguravaju da u vašem životu nikada ne bude dosadnog trenutka ukoliko se družite sa Blizancima.

 

Najgore osobine: Blizanci žele da iskuse sve što život može da ponudi, ali Blizanci raspršenog mozga se bore sa stabilnošću i posvećenošću. Zamislite da zaboravite sve svoje obaveze jer ste se zanijeli zbog gledanja uzbudljivog političkog dokumentarca. Ako nije oprezna, nestalna priroda Blizanaca, može značiti gubitak dubokih, ispunjavajućih partnerstava.

 

Najbolje karijere za Blizance: frenetična energija Blizanaca može se pretvoriti u kratak raspon pažnje na radnom mjestu, tako da su živahni znakovi najprikladniji za karijere s puno raznolikosti i mentalnih stimulacija. Komunikacija je najveći dar Blizanaca, koji se može lijepo izraziti kroz umjetnost, pisanje i govor, medije, podcaste, društvene mreže, blogove. Poezija, videoografija i društvene mreže će pokazati kreativnost Blizanaca, dok novinarstvo igra radoznalu prirodu znaka. Osim toga, oštar intelekt Blizanaca i vječna ljubav prema učenju čine podučavanje prirodnim izborom karijere.

 

Kao prijatelji: Veselog i otvorenog uma, vaš prijatelj Blizanac spreman je za svaku avanturu (posebno ako je to neka ideja u posljednjem trenutku). I dok će se rado slagati s vašim planovima za padobranstvo, Blizanci jednako rado raspravljaju o istočnjačkoj filozofiji u kafiću. Pošto su u stanju da vide vašu perspektivu sa takvom jasnoćom, vaši prijatelji Blizanci su među onima koji najmanje osuđuju u horoskopu. Osjećaćete se ugodno da kažete Blizancima, bilo šta i možete očekivati potpuno prihvatanje zauzvrat.

 

Kao roditelji: Upoznajte “kul mamu” sazviježđa. Roditelji Blizanci plešu rame uz rame sa svojim djetetom na TikTok-u. Blizanci pokazuju ekstremnu toleranciju sa svojom djecom. Oni će otvorenog srca prihvatiti svako raspoloženje, fazu i fantaziju svog djeteta. I dok njihova popustljivost proizlazi iz dubokog razumijevanja djeteta, možda im nedostaje autoritet potreban da kao roditelji postave kruta pravila i granice. Blizanci će morati da se žrtvuju kao najbolji prijatelji svoje djece, kako bi disciplinovali svoje mališane i zaslužili njihovo poštovanje.

 

Kao partneri: Uprkos onome što ste možda čuli o Blizancima, ovi prevrtljivi znakovi su, u stvari, sposobni za dugoročne veze. Blizanci će šarmirati potencijalne partnere svojom duhovitošću i magnetizmom (pazite na taj nestašni osmeh) i na kraju će izabrati partnera koji ih fascinira. Odanost će lako doći do dragulja, koji se nađe sa svojim intelektualnim parom. Sa Blizancima možete očekivati lakoću i spontanost na svakom koraku – Blizanci su vješti u unošenju novosti čak i u najduže veze. Samo pazite da ih ne kontrolišete: srećan Blizanac je onaj koji je slobodan da istražuje svoje interese bez vezivanja za tuđi raspored.

 

Tajne osobine koje niko ne shvata: Blizanci su dugo bili označeni kao dvolični, ali razumijevanje dva stava ne treba otpisati kao površnost. Baš kao što znak brzo upija ideje onih oko sebe, on takođe konzumira emocije drugih. Kada Blizanci razgovaraju sa prijateljem, kolegom ili čak strancem, oni se zaista mogu staviti na mjesto te osobe. Ovo oštro razumijevanje služi kao tajni dar: empatija. Osjetljivost ovog znaka omogućava mu da se tako blisko poveže s prijateljima i prenese mudrost i savjete, koji su im najpotrebniji.

(ultra)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO