Ovaj Instagram profil osvojit će prave hedoniste zaljubljene u putovanja

 

putovanja_voyage_instagram_journal

Instagram je za mnoge od nas mjesto neiscrpne inspiracije. Kada ga koristite na pravi način, doista vam može i uljepšati život.


Ova društvena mreža nam može biti posebno korisna prilikom organiziranja putovanja jer doista možemo otkriti mjesta koja inače možda nikad ne bismo.


U moru sličnih profila, s vremena na vrijeme se pojavi neki koji vas osvoji u trenutku i od kojeg se ne možete odvojiti satima.


Ako volite gledati idilične prizore Toskane, Mallorce, Pariza (tko ne voli?!) i brojnih drugih mjesta, imamo odličan profil za vas. Naziv profila je @voyage_provocateur, a iza njega stoji Marta koja je inače fotograf.

Kako sama Marta u opisu profila navodi, njezina misija je pronaći mjesta koja su toliko lijepa da nećete biti sigurni jesu li stvarna ili su samo dio mašte.

Svaka njezina objava doslovno ostavlja bez daha i u trenutku nas teleportira na neka od najljepših mjesta svijeta.

Osim toga, ona najčešće ta mjesta prikazuje kroz video sadržaj što svemu daje dodatnu čar. Iz svakog videa doslovno isijava hedonizam i umijeće uživanja u lijepom.

 

Budući da je to nemoguće opisati riječima, nećemo ni pokušavati… Prepuštamo vas uživanju uz neke postove koje smo izdvojili u nastavku.

Nadamo se da ste uživali u sadržaju ovog čudesnog profila koji dokazuje kako neka mjesta doista izgledaju kao da su dio mašte.

(slowliving)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO