Dua Lipa zablistala u prozirnoj bijeloj haljini na vjenčanju poznatog dizajnera

 

Dua-Lipa_haljina_moda_vjenčanje

Osim što je jedna od najpopularnijih mladih zvijezda svjetske pop scene, Dua Lipa često zna iznenaditi svojim modnim izborima. Sada je jednim takvim ponovo ukrala pažnju.

 

Lipa je ovoga vikenda boravila u Francuskoj gdje je prisustvovala vjenčanju modnog dizajnera Simonea Portea Jacquemusa i njegovog partnera Marca Maestrija, a za tu priliku odabrala je zanimljivu haljinu.

 

Riječ je o bijeloj prozirnoj kreaciji upravo s Jacquemusovim potpisom, koju su krasili cvjetni detalji, te visoki prorez sa strane.

Dua je na ovaj način pokazala svoju vitku figuru i preplanuo ten, dok je cijelu kombinaciju zaokružila parom naušnica u obliku cvjetova i naglasivši crte lica decentnom šminkom.

Uz haljinu, iskombinovala je sandale u bež boji te crnu torbicu istog brenda.

 

Iako se jednim od "pravila" vjenčanja smatra ono da gosti ne trebaju nositi bijelo, to ovoga puta nije bilo slučaj. Mnogi su se složili da je Lipa izgledala senzacionalno šetajući ulicama Charlevala gdje se održala ceremonija.

dua-lipa_moda_vjenčanje_haljina

Inače, Jacquemus čiji je brend sve omiljeniji među slavnim zvijezdama, ima brojne sljedbenice, a među njihovim modelima su i manekenke Bella Hadid i Kendall Jenner.

 

Za dugogodišnjeg partnera Marca, Simone se zvanično vjenčao u junu 2021. međutim, zbog pandemijskih restrikcija, tek sada su to obilježili velikim slavljem na kojem su prisustvovali njihovi brojni prijatelji i porodica.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...