Tajna mladolikog izgleda latino dive krije se u namirnici koju svi imamo kod kuće

 

Jennifer Lopez svoj mladoliki izgled djelomično duguje dobrim genima, ali i navikama kojih se pridržava još od najranijih dana.

celebrity_JENNIFER-LOPEZ_J.LO_MLADOLIKOST_NJEGA-KOŽE_BORE_SPF_LJEPOTA

Iako samo što nije proslavila 53. rođendan, Jennifer Lopez još uvijek izgleda izrazito mladoliko i njegovano.

 

Zapravo, izgleda kao da je za nju vrijeme prestalo teći prije dvadesetak godina, a iako su mnogi uvjereni kako se tajna njezine mladolikosti krije u skupocjenim tretmanima i
proizvodima koje si mnoge obične smrtnice ne mogu priuštiti, ona je sigurna kako je tajna u njezinom lifestyleu i određenim navikama kojih se obavezno pridržava još od mladih dana te u genima koje je i sama više puta komentirala.

'Moram priznati da imam dobre gene. Moja mama i baka su imale prelijepu kožu, a samim sam time i ja imala sreću', otkrila je.

 

Dobro je poznato da Jennifer redovito vježba i pazi na prehranu, a k tome nikada na spavanje ne odlazi bez da temeljito očisti lice, a nakon čega nanosi noćnu kremu. Lice temeljito čisti i uvijek nakon vježbanja jer ne može podnijeti osjećaj da joj lice nije čisto.

J.Lo nikada ne konzumira alkohol i cigarete i općenito živi jako zdravo, a uvjerena je kako kvalitetan i redovit san za nju čini čuda pa tako svakog dana nastoji spavati barem 8 sati, iako bi kaže voljela spavati sat do dva vremena duže. Vodi računa da uz sebe uvijek ima svježe vode, da jede dovoljno svježeg voća i povrća te da unosom suplemenata unese dovoljno svih potrebnih vitamina i minerala.

 

Kada je njezina koža u pitanju, prije svakog će važnog događanja obavezno koristiti hidratantne maske za lice, a na suncu se nikada neće pojaviti bez da je kožu zaštitila zaštitnim faktorom koji koristi još od prvih dana punoljetnosti. 'To je jedna od mojih najvećih tajni koju većina ne shvaća ozbiljno.  Naša koža svaki dan prolazi kroz oštećenja, ne samo od sunca, nego i okoline. Morate toga biti svjesni i zaštititi se', poručila je.

Osim spomenutoga, J.Lo više od ičega vjeruje u maslinovo ulje i sve njegove blagodati, i to u tolikoj mjeri da je ta čarobna namirnica koju svi imamo doma baza kompletne njezine JLo Beauty kolekcije. 'Ono je poput tajnog sastojka prirode koji jednostavno ne koristimo dovoljno, a također ne želimo ni mirisati kao salata pa ne želimo na sebi koristiti ovo ulje', komentirala je te dodala kako ona preporučuje njegovu upotrebu za hidrataciju kože, kosu, ali i antioksidativnu zaštitu.

(story)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...