Najljepši hotel na svijetu nalazi se u Grčkoj i osvojit će vas na prvi pogled!

 

Mykonos_Santorini_grčka_putovanja_ljetovanje_more_odmor_journal_booking

Grčka je jedna od uvjerljivo najatraktivnijih i sve popularnijih odredišta za ljetovanje koje ne prestaje oduševljavati svojim brojnim, bajkovitim otočićima koji kriju neke od najljepših svjetskih plaža. Uz to, Grčka je cjenovno zaista jedna od pristupačnijih destinacija, a za godišnji odmor iz snova na manje razvikanim otocima izdvojit ćete mnogo manje novca nego u granicama Lijepe Naše!

 

Ipak, razlog zbog kojeg se prelijepa Grčka baš ove sezone pronašla na samom vrhu naše wish liste jest magični Calilo - hotel koji je nedavno proglašen najljepšim u cijeloj zemlji, a koji će vas na prvi pogled potpuno oduševiti svojom nerealnom, zadivljujućom arhitekturom i funkcionalnim instalacijama koje će vaše ljeto učiniti posebnijim no što ste mislili da je moguće. Calilo je svoj dom pronašao na otočiću Iosu, smještenom nedaleko popularnih destinacija Mykonos i Santorini i idealno je mjesto za uživanje u otočkim kulturnim znamenitostima, spektakularnim plažama, netaknutom prirodnom krajoliku i užurbanom noćnom životu koji se svakoga dana odvija na prelijepom Iosu. No, uz ovakav hotel, sigurni smo da ćete svoje slobodne večeri htjeti provoditi upravo ovdje!

Izdižući se iz autohtone stijene, Calilo je okružen s nevjerojatnih 1000 hektara zaštićene zemlje i obrubljen zlatnim pijeskom. Calilo predstavlja jedno mirno utočište, vizionarski projekt očuvanja – i viziju jedne obitelji. Apsolutno sve što vidite na terenu; od arhitekture do dizajna interijera i dojmljivih umjetničkih djela i instalacija - sve je to kreacija jedne obitelj čiji je cilj očuvati, zaštititi i njegovati ovu prekrasnu zemlju, te podijeliti njene ljepote s cijelim svijetom! Bilo da vam je prioritet apsolutna privatnost, panoramski pogled na zaljev ili izravan pristup plaži, Calilo ima sve što vam odgovara. Postoji 30 raskošnih apartmana, svaki individualno dizajniran i s elegantnim mramornim interijerom. Od jednosobnih do trosobnih, svaki ima svoj vlastiti panoramski pogled na more, pristup nerealno lijepoj pješčanoj plaži, malenom, privatnom bazenu koji izgleda kao kakvo mjesto iz bajke, baru za kupanje i romantičnom dnevnom krevetu u kojem ćete poželjeti provesti cijeli dan! Više o ovom divnom mjestu potražite ovdje.

(fashion)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO