Fantastični kupaći kostimi koji će pomoći da skrijete nedostatke

 

Pravilno odabrane stvari nam pomažu da istaknemo kvalitete i sakrijemo nesavršenosti. To se ne odnosi samo na odeću već i na kupaće kostime.

 

Pokazat ćemo vam 10 modela kupaćih koji će vam pomoći da sakrijete sve suvišno i da odlično izgledate na plaži ili bazenu.

 

Kupaći s volanima

Volani prikrivaju problematične zone gornjih delova ruku, a u slučaju širokih bedara figuru čine skladnijom. Ovo je pravi izbor za devojke s tipom figure „kruška“.

 

Kupaći s mrežicom

Ovaj jednodelni kupaći kostim će vam pomoći da sakrijete sve suvišno, a poluprovidna mrežica će vam pridati seksualnost.

 

High-neck

Kod ovih modela gornji deo koji se pruža do vrata pomaže da se prikriju sve  nesavršenosti u zoni ispod pazuha, i izdužuje gornji deo torza, zbog čega figura izgleda vitkije.

 

Kupaći s podignutim strukom

Kupaće gaće s dosta visokim strukom dobro skrivaju sve nedostatke. Ovakav model kupaćeg će vam dodati koji centimetar, pa se zato visokim devojkama ne preporučuje.

 

Plunge

Jednodelni model kupaćeg kostima s dubokim izrezom za hrabre devojke. Duga,vertikalna linija izreza veoma dobro izdužuje figuru i čini je vitkom. Zbog specifičnog kroja, plunge se ne preporučuje devojkama s bujnim poprsjem.

 

Tankini

Gornji deo ovog modela čini produženi top, a donji – šorts ili gaćice. Ukoliko imate naslage oko struka, birajte verziju sa širom majicom. U slučaju problematičnih bedara, dobar izbor je varijanta s produženim topom koja podseća na haljinu i naziva se swimdress.

 

Mayo

Jednodelni kupaći s prišivenim bretelama i V- izrezom koji izdužuje gornji deo torza. Imitacija preklopa i dijagonalne, unakrsne pruge stavljaju akcenat na struk.

 

Skirtini

Idealno rešenje za one koje žele da sakriju nesavršenosti u oblasti kukova. Uz suknjicu odlično ide puniji grudnjak sa unakrsnim naborima (bandeau).

 

Kupaći u stilu Pin-up

Imitacija podignutog struka čini figuru vitkom, a čvrste korpe odlično drže grudi. Sitne tufnice vizualno ne uvećavaju siluetu, i pritom kombinacija nije nimalo dosadna.

 

Višeslojni kupaći

Volani na kupaćem odlično skrivaju sve suvišno, ali ako ste niskog rasta ovakav model može učiniti da izgledate glomazno.

(femina)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO