Proslavila 49.rođendan, a izgleda upola mlađe: Hajdi Klum otkrila ljetnu dijetu koja kilograme topi ko od šale!

 

Hajdi-Klum_mršavljenje_limun_dijeta_ljeto_celebrity_limun

Hajdi Klum je jedna od najuspješnijih žena u Holivudu, zahvaljujući karijeri koju je izgradila u manekenstvu. Jučer (o.p.01.06.) je proslavila 49.rođendan, a nije tajna da joj na izgledu zavide i duplo mlađe.

 

Iako je rekla da nikada nije imala problem sa kilogramima, Hajdi je vjerna zdravoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti. S obzirom na to da obožava slatkiše, prepusti se danima kada da sebi oduška, a tada je na redu i koji kilogram viška.

 

Hajdi odmah prelazi na poseban režim ishrane - master cleanse dijetu, na bazi limuna. Kažu da ovakva ishrana topi kilograme u rekordnom roku, a potrebno je da se praktikuje najmanje pet dana, a najduže dvije nedjelje.

Dijeta podrazumjeva da se pije samo limunada, koja je napravljena od limuna, javorovog sirupa i vode. Javorov sirup daje organizmu energiju i zato je idealno da se uzima tokom dijete. Osim toga, možete ga zamijeniti i medom.

 

Limun pomaže da eliminišete sve toksine iz organizma i jačate imunitet. Važno je napomenuti da prije nego što započnete sa dijetom, treba da jedete laganu hranu, koja nije životinjskog porijekla.

 

Ovu dijetu je najbolje praktikovati tokom ljeta, a pored Hajdi, vjerne su joj i Bijonse i Demi Mur.

(stil)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...