Poruka dana

 

Na jednu stvar obrati pažnju. Na ljude koji žele ostati u tvom životu. Vidjet ćeš da su stvari po tom pitanju posve jasne. Ne prođe puno vremena a zovu te. Šalju poruke. Ne samo kada nešto trebaju, nego čisto tako da te čuju. Da pitaju kako si. I saznaju što je novoga. Kako se osjećaš. Tu su kad ih trebaš. Znaju kako kuca tvoje srce i kako diše tvoja duša. Ne kompliciraju. Nikada. Sve je s njima sasvim jednostavno.

Obrati pažnju na ljude koji žele ostati u tvom životu. Ne stavljaju te na neka velika iskušenja. Niti ti nabijaju neke teške zadatke. Dobro znaju tvoje brige svaku svojim imenom. I sve će učiniti da ih smanje. Neće te uvijek iznenađivati nekim skupim poklonima. Niti se razbacivati nekim sladunjavim riječima. Ali će svoju zadnju koricu kruha podijeliti s tobom. I druge stvari. Obrati zato pažnju na te ljude. I zadrži ih u svom životu.

poruka-dana_lijepe-misli_motivacija_sreća_iskušenja_radost_journal

- Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...