Ma, fućkaš štikle: Sharon Stone u obući koja se rijetko viđa na crvenom tepihu

 

portofino_tenisice_cipele_sharon-stone_dolce-gabbana_moda_crveni-tepih_celebrity_zadovoljna_moda_journal

Cipele s visokom potpeticom uobičajeni su dio stajlinga dama kada odlaze na važni crveni tepih. Neke dame u potpunosti izbjegavaju ovaj tip obuće, dok druge povremeno trebaju odmor od visokih potpetica. Sharon Stone je baš takva dama.

 

Holivudska glumica odbacila je vrtoglave potpetice te se pojavila na gala večeri neprofitne organizacije CORE (Community Organized Relief Effort) u Los Angelesu u polu-prozirnim bijelim tenisicama ravnih potplata.

Točnije, Sharon Stone samopouzdano je koračala crvenim tepihom u Portofino tenisicama talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, a koje je iskombinirala s bijelom kožnatom torbicom iste modne kuće.

 

Polu-prozirne tenisice sparila je s ružičastim satenskim odijelom koji je naglasio njezinu fit figuru, a ispod kojeg je provirila jednostavna bijela majica. Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita,prenosi Zadovoljna.

Sharon Stone je velika humanitarka i sudjeluje u brojnim dobrotvornim projektima i organizacijama.

 

Na ovoj gala večeri pojavila se kako bi podržala neprofitnu organizaciju CORE koja pruža hitnu pomoć zajednicama pogođenih ratom i elementarnim nepogodama, a koju je još 2010. godine pokrenuo Sean Penn.

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO