Jedan od najromantičnijih filmova svih vremena, “The Notebook”, dobiva svoj nastavak?

 

BILJEŽNICA_FILM_NASTAVAK_THE-NOTEBOOK_serija_zabava

Filmski trač koji je obožavatelje romantičnih drama bacio u trans.

 

Nakon što smo svi vjerojatno već više desetaka puta pogledali film „The Notebook“ iz 2004., a u čijim su glavnim ulogama Ryan Gosling i Rachel McAdams, pročula se vijest koja je fanove te romantične drame diljem svijeta bacila u delirij – navodno bi se trebao početi snimati nastavak tog kultnog filma!

 

Dakle, iako je od premijere filma prošlo skoro već 20 godina, emocije koje ova ljubavna priča izaziva kod mnogih uopće nisu oslabjele, pa se zbog toga omnogi nadaju kako će se krenuti u novi projekt snimanja filmskog nastavka slavne „Bilježnice“, priče o ljubavnom paru naizgled različitih sudbina, a koje ljubav poveže u vezu o kakvoj svi sanjaju.

Podsjetimo se, priča prati ljubavnu vezu mladog para 1930-ih godina u Americi, različitih socijalnih statusa, mogućnosti i očekivanja od života, ali koji se unatoč svim svojim razlikama strastveno zaljubljuju jedno u drugo. Tako u filmu otkrivamo i to da je stariji bračni par, a koji vidimo na početku i na kraju filma, zapravo upravo taj ljubavni par iz 1930-ih te saznajemo njihovu neodoljivo romantičnu priču koja dokazuje kako prava predanost doista postoji.

 

I iako originalan film završava u bolničkom krevetu, smrću tog toliko zaljubljenog para, nedavno je britanski Netflix svojim streaming klijentima ponudio streamanje verzije filma u kojoj je kraj izmijenjen – što je nagnalo fanove da počnu pričati o mogućem snimanju nastavka. Ta ideja nije nova i o njoj se pisalo i govorilo već puno puta, pa nas ne bi čudilo da se ovog puta ta zamisao stvarno i ostvari.

 

U toj alternativnoj verziji kraja s britanskog Netflixa film završava snimkom ptica koje lete iznad jezera, a gledateljima nije detaljno objašnjeno što se u konačnici dogodilo s ljubavnicima. Takav „otvoren“ kraj filma odmah je izazvao lavinu reakcija, a iako se sam Netflix još nije službeno oglasio po pitanju toga kada će se i hoće li se uopće početi snimati nastavak filma, fanovi diljem svijeta uvjereni su kako „The Notebook“ dobiva svoj reboot. Tako već postoje teorije o tome kakvi bi se plot twistevi u tom filmskom nastavku mogli vidjeti.

 

U svakom slučaju, jako nam se sviđa ideja o nastavku “Blježnice” – barem ćemo imati novi filmski naslov uz koji ćemo roniti suze i potpirivati svoje romantične snove.

(jolie)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...