ESSENCE hit boje za nokte... Limeta, lavanda i mandarina

 

LJEPOTA_ESSENCE_LAK-ZA-NOKTE_LAVANDA_NOKTI_LIMETA_LJETNA-MANIKURA_NARANČASTA

Veliki ljubitelji živahnih i nježnih ljetnih tonova napokon su dočekali period u kojem njihove najdraže boje dominiraju. Vesele nijanse koje na prvi pogled razbuđuju najnoviji su trend koji je zauzeo prvo mjesto i kojeg ćemo viđati u modnim kombinacijama, uređenju interijera, ali i na noktima fashionistica.

 

Već duži period popularna lila boja, ovog puta dolazi u novom, mrvicu drugačijem izdanju. Radi se o boji lavande, novog essence laka za nokte.

 

Manikura u nježnoj ljubičastoj boji je ultimativni ljetni hit idealan za sunčane dane pred nama. Boja lavande predstavlja ženstvenost, profinjenost, gracioznost i eleganciju, stoga je savršen odabir za prave dame.

Kao najpopularnija proljetna nijansa, limeta svoju dominaciju nastavlja i u ljetnim mjesecima. Predivna nijansa zelene stvara veselo raspoloženje i daje svježinu svakom LOOKU, a njezina glavna prednost je ta što se odlično spaja s drugim bojama. Izborom manikure u limeta boji vaši nokti neće proći nezamijećeno.

Živahna i atraktivna narančasta savršen je izbor za vruće ljetne dane i bit će zvijezda svake plaže. Odlično će izgledati u kombinaciji s preplanulim brončanim tenom i raskošnim plavetnilom mora. Kada isprobate novu essence tangerine a head nijansu laka, sigurni smo da će cijelo ljeto biti na tronu i da je nijedna druga nijansa neće svrgnuti sve do kasne jeseni.

Ono što nas posebno oduševljava kod ove tri predivne nijanse je vrlo kratak period sušenja. Gel nail colour lakovi za nokte suše se samo 40 sekundi i daju noktima dugotrajan gel završetak.

 

Njihova posebna formula je veganska, ima kratku listu sastojaka i ne sadrže mikroplastične čestice što je odlična vijest za sve koji paze na sastav svojih beauty proizvoda.

(elegant)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO