Za Sharon Stone godine su samo broj: U izvrsnom izdanju glumica je pokorila crveni tepih u Cannesu

 

CANNES_CRVENI-TEPIH_AZRA_SHARON-STONE_celebrity_journal_moda_ljepota

Kad god se pojavi na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu, Sharon Stone uvijek izazove pravu malu ludnicu među okupljenim fotografima. Slavna 64-godišnja američka glumica stigla je i na 75. izdanje festivala te je opet pokorila Croisette, legendarnu festivalsku promenadu, piše Azra.

 

Nakon premijere filma “Forever Young”, svojim prisustvom uveličala je i premijeru horora “Crimes of the Future” reditelja Davida Cronenberga u kojem glavne uloge imaju Lea Seydoux, Kristen Stewart i Viggo Mortensen.

 

Predivna Sharon zakoračila je na kanski crveni tepih u haljini italijanske modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj posebno za nju.

 

Zelena toaleta sa šlepom i srcolikim dekolteom u gornjem dijelu prati liniju tijela, a u donjem se širi. Visoki prednji prorez doprinosi senzualnosti ove kreacije koja je ukrašena i blještavim Swarovski kristalima.

 

Sharon je haljinu kombinirala sa satenskim sandalama koje su također bile u zelenoj boji. Ljepotica se odlučila za minimalan make-up i pritom izgledala apsolutno savršeno.


Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...