Slovenija nudi druženje i igranje s preslatkim alpakama

 

alpaka_deva_životinje_ranč_slovenija_putovanja_zabava

Preslatke, razigrane i miroljubive alpake životinje su iz porodice deva, inače tipične za Južnu Ameriku. Ova neobična stvorenja osvajaju srca svih ljubitelja životinja svojim neodoljivim izgledom, ali i mirnom i dobroćudnom naravi. Nekoliko alpaka od nedavno je dom pronašlo i na jednom divnom ranču u Sloveniji. Posjet ovom mjestu nudi cijeli program aktivnosti, od kojeg se definitivno ističe druženje, igranje i hranjenje alpaka koje ćete pamtiti zauvijek, prenosi Journal!

U mjestu Poljčane, malo prije Maribora, nalazi se veliki Alpaka Ranč. Osim samih alpaka, ovdje žive i mini koze, a ova mala životinjska družina veseli se posjetiteljima s kojima uživa u igri, šetnjama, druženju, fotografiranju i naravno, hrani. Obilazak ranča traje sat i pol do dva sata, a organiziran je u tri dijela; druženje s alpakama, izrada filcanog sapuna od 100% alpakine vune koji ćete kasnije ponijeti sa sobom, a za kraj vas očekuju domaće delicije Slovenije i vino iz okolnih vinograda.

Možete rezervirati individualne obilaske ranča, dječje rođendane, team buildinge i sve druge vrste druženja, a svoj dolazak možete potvrditi putem Instagram profila, Facebook profila ili maila: alpakarancslovenija@gmail.com.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...