Oženio se hrvatski travel bloger Kristijan Iličić: Najbolji dan u našem životu

 

svadba_Kristijan_Iličić_travel_bloger_journal_zabava_lifestyle

Hrvatski pustolov i travel bloger Kristijan Iličić i njegova dugogodišnja djevojka Andrea Trgovčević rekli su sudbonosno "Da".

 

Kristijan i Andrea vjenčali su se u Zagrebu dvije godine nakon što su morali otkazati svadbu zbog koronavirusa.

 

Svoj su dan proslavili s velikim brojem prijatelja i članova obitelji, a mladenka je blistala u dvije različite vjenčanice koje je presvukla tijekom slavlja.

 

"Najbolji dan u našem životu", poručili su mladenci uz zajedničku fotografiju.

 

Kristijan je bio elegantan u tamnom odijelu, a sudeći prema snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama pazilo se na svaki detalj na svadbi.

Kako su Kristijan i Andrea travel blogeri i putuju svijetom, putovanjima su začinili i svoj veliki dan, a goste su na stolovima dočekale i prigodne kartice s imenima država koje su posjetili, bio je tu veliki vatromet, a sve su pratili i svjetski poznati blogeri poput Travel Toma iz Nizozemske kojeg na Instagramu prati više od 200 hiljada ljudi, influencerskog para Dos Locos De Viaje iz Venezule koji imaju više od 600 hiljada pratitelja.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...