Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

 

Monica-Bellucci_celebrity_kosa_ljepota

Monica Bellucci bila je zvijezda naslovnice francuskog magazina "Madame Figaro", a njena transformacija za potrebe snimanja editorijala privukla je znatnu pažnju jer je glumica prepoznatljive tamne pramenove kose zamijenila plavim uvojcima.

 

Fotografije su bile inspirisane kultnim filmom "La dolce Vita", a Belluci je trebalo da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u pomenutom filmu tumačila lik Silvije.

 

Kako bi to učinili, frizer John Nollet kreirao je specijalnu plavu periku objasnili su u magazinu. Otkriveno je i kako je za to bilo potrebno mjesec dana rada.

Monica je pozirala u haljinama od bijelog šifona, čipke i crnog baršuna, a kako bi što više sličila Ekberg nosila je plave leće.

Iako je transformacija iznenadila mnoge, Monica kao plavuša nije sasvim nova pojava. Nedavno je glumila u filmu "The Man Who Sold His Skin", a nosila je i plavu periku u seriji "Ten Percent".

"U svakom slučaju, volim transformaciju, to je moj posao", kazala je za magazin.

Govorila je i o svojim godinama, ali i glumici koju je pokušala utjeloviti za potrebe snimanja.

 

"Moje godine otvaraju mi ​​vrata, omogućuju mi ​​da se uhvatim u koštac s novim, raznolikijim ulogama. U Anitino vrijeme jednostavno ne bih imala priliku raditi", ispričala je.

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...