Kosa boje maslaca od badema pravi je hit

 

BOJA-KOSE_KOSA_LJETO_VANILIJA_farba_ljepota_journal

Već smo se upoznali s nekim opasno dobrim i inspirativnim trendovima boje za kosu koje nas čekaju ovog ljeta, od kojih su one u tonovima pijeska i kupine nekako najfavoriziraniji.

 

No na društvenim mrežama posljednjih je dana počela kružiti zanimljiva nijansa koja izgleda jednako dobro kao što zvuči, a radi se o kosi boje maslaca od badema.

Izvorno, engleski naziv ove nijanse je “Vanilla Almond Butter” i naravno da na engleskom bolje zvuči, ali na kojem god jeziku bila radi se o jednoj primamljivoj boji koja bi mogla biti ljetni hit.

Iako zvuči kao nešto što biste naručili u slastičarnici zapravo se radi o boji koja daje predivan balans između hladnih, ledeno plavih i toplih dimenzionalnih tonova koji su savršeni za ljeto.

Stručno opisana od strane stilista riječ je o orašastim tonovima u korijenu kose koji kulminiraju u isprepletenu mješavinu zlatnih, neutralnih i ledenih pramenova po sredini i prema vrhovima.

 

Ova boja za kosu mogla bi biti savršena referenca za salonsku transformaciju koja će začiniti ovo ljeto, a mi vam donosimo nekoliko primjera kako bi što jednostavnije donijeli odluku.

 (elegant)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO