Hrabri, uporni, zavodljivi! Sve su to snage osoba rođenih u znaku Bika, a evo zašto ih je dobro imati u životu…

 

coverstyle_coverstyle.hr_Adele_Bik_bikovi_Cate-Blanchett_Channing-Tatum_Cover-Style_David-Beckham_George-Clooney_Horoskop_karakteristike_Megan-Fox_Penelope-Cruz_Robert-Pattinson_snažni-karakteri_svibanj_Uma-Thurman

Već odavno je jasno da Bikovi zrače odanošću, hrabrošću i upornošću. Pripadaju skupini zemljanih horoskopskih znakova što objašnjava smirujuću auru koja ih okružuje. Njihova najveća snaga  leži u dvije pobjedničke kvalitete koje posjeduje –osjećajnosti i strpljivosti, a upravo zbog toga svakome je potreban jedan Bik u životu…

 

U čast sezone Bikova, koja je počela 20. travnja i traje do 20. svibnja, otkrivamo sve snage osoba rođenih u ovom horoskopskom znaku, ali i razloge zašto ih je važno imati u životu.

 

Bikovi su, uz Lavove, podložni stereotipizaciji u krugu horoskopskih znakova. Često ih se karakterizira kao tvrdoglave, monotone i pomalo teške osobe.

 

No te negativne karakteristike vrlo lako prekrivaju one pozitivne – organiziranost, usrdnost i ambicioznost.

 

Odlučni, uporni, dosljedni i realistični – Bikovi uvijek nastoje zadržati priseban i smiren stav čak i u stresnim okolnostima. S druge strane, kako bi održali životni ritam jednolikim, ponekad znaju biti vrlo tvrdoglavi.

 

Bikovi vole rutinu, a upravo je ona jedan od razloga njihove tvrdoglavosti.  Kako bi izbjegli remećenje njihovog mira i nepotrebne frustracije, napravit će sve u njihovoj moći da otklone potencijalnu prijetnju.

 

Zbog toga brzo uče iz iskustava i vjerojatno nikad neće učiniti istu grešku dvaput.

 

Obzirom da teže ravnoteži i sigurnosti, osobe rođene u znaku Bika izbjegavaju pokazati svoj potpuni temperament. Nisu avanturisti i ne vole riskirati, ali vole prirodu, estetiku i vječni su hedonisti koji itekako znaju uživati u životu.

 

Što se tiče ljubavi i veza, podjednako žene i muškarci Bikovi najodaniji su partneri. Nikada ne srljaju ni u što, ali jednom kad se obvežu, vrlo vjerojatno je zauvijek.

 

Ljubavne partnere često iznenade svojom virtuoznošću u krevetu. Seks doživljavaju kao zemlju fantazije u koju bježe od zemaljskih aspekata života, ali, iako vole seksi razgovore i lukave igrice, važnija su im djela od riječi.

 

Baš kao i u ljubavnim vezama, Bikovi su lojalni prijatelji. Svoja prijateljstva shvaćaju ozbiljno, njeguju ih i za sreću im nije potrebna horda prijatelja, već je njihov moto kvaliteta prije kvantitete.

 

Žene Bikovi prave su zaljubljenice u modu. U ormaru tipične pripadnice ovog znaka uvijek će se naći neki skupocjeni markirani komad ili odjeća šivana po mjeri jer im je, kao i u svemu, uvijek važnija kvaliteta i ugodna estetika. Vole sve što je lijepo, kako izvana, tako i na unutra.

 

Neki od slavnih Bikova koji nas vječno inspiriraju  su: Cate Blanchett, Penélope Cruz, Uma Thurman, Megan Fox, David Beckham, Channing Tatum, Adele, George Clooney i Robert Pattinson.

(coverstyle)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...