‘Cinnamon Coffee’ kosa novi je beauty trend koji je zavladao frizerskim salonima

 

BOJA-KOSE_CINNAMON-COFFEE_KOSA_FRIZURA_ljepota_ljeto

Tko kaže da su nijanse crvenakaste u kosi rezervirane samo za jesen?

 

Iz sezone u sezonu u jesen se rado vraćamo kosi boje meda, cimeta ili kuhanog vina, no ove godine nježne kombinacije tih tonova nosit ćemo i ljeti. Naime, prateći svjetske trendove kada je riječ o stiliziranju kose, postalo je posve jasno da se nova ‘IT’ boja za kosu zove „cinnamon coffee“. Prevedno kao boja kave s cimetom, zapravo se radi o nijansi karamel smeđe kose sa zlatnim i bakreno crvenim odsjajem, a koji kosi daje na toplini.

Ova nijansa kose inspirirana popularnim pićem odlično se slaže i sa svijetlom i s tamnom puti, a dobro je znati da ju mogu postići i prirodne brinete i plavuše. Ovisno o tome hoćete li svojoj kosi dodati svijetlije ili tamnije pramenove, možete kreirati posve unikatan „cinnamon coffee“ look koji će zračiti ženstvenošću, zaigranošću, a istovremeno će i divno reflektirati odsjaj sunca na kosi.

 

Trenutno su na Instagramu najpopularnije verzije ove kose one u malo svijetlijim tonovima, prikladnima za ljeto. Čini se da ćemo ove ljeti na plažama očito viđati mnogo bakrenokosih i crvenokosih dama, a ne samo popularne pepeljasto plave frizure, kao što to obično biva za ljetnih mjeseci.

 

U nastavku smo izdvojili neke od inspirativnih lookova ovog stila s Instagrama koji pokazuju da se radi o jako lijepom kolorističkom trendu koji naglašava preplanulu put te će se savršeno slagati s mirisom morske soli u kosi.

(jolie.hr)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO