Salma Hayek s 14-godišnjom kćerkom Valentinom zablistala na naslovnici Voguea

 

Salma-Hayek_magazin_vogue_moda_celebrity_star_glumica_holivud

Salma Hayek i njena kćerka Valentina pojavljuju se na naslovnici meksičkog izdanja Voguea za maj 2022. godine. U popratnom zajedničkom intervjuu dvojac je govorio o poslu, svojoj garderobi i planovima za budućnost.

 

"Svađamo se oko odjeće jer ona uzima sve iz mog ormara", rekla je Hayek (55) za magazin, "Od malena mi nije dozvoljavala da joj biram odeću i to mi se oduvek sviđalo."

 

Valentina je dodala da ne pridaje mnogo pažnje dizajnerskim etiketama.

 

"Istina je da kada je odjeća u pitanju, ja volim njenu, ali generalno uvijek nosim ono što volim. Jedva primjećujem marku", rekla je tinejdžerka te dodala: "Generalno, volim i kombinirati i nositi vintage komade."

 

Jasno je da je Valentina naslijedila maminu ljubav prema modi. Još 2019. godine - kada je imala samo 11 godina - pojavila se zajedno sa Salmom na Milanskoj sedmici mode.

Upravo prošlog mjeseca, ona i njena 21-godišnja polusestra Mathilde Pinault pridružile su se filmskoj zvijezdi u prvom redu na Balenciaginoj reviji u Parizu.

 

Iako Valentina povremeno krade komade iz maminog ormara, zauzvrat joj daje savjete o ljepoti.

"Veoma je dobra sa šminkom", otkrila je Hayek, "Dobra sam u šminkanju, ali sada me ona uči."

 

Dok se fanovi mogu radovati što će duo češće viđati na crvenim tepisima u budućnosti, zvuči da bi Valentina mogla pokrenuti vlastitu karijeru u Hollywoodu.

 

"Voljela bih da budem glumica, a zatim i rediteljica", rekla je tinejdžerka, dodajući da karijera u industriji koju je izabrala njena mama "ima smisla".

(klix)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...