Romantična haljina iz limitirane kolekcije Bridgerton

 

Bridgerton_komad-tjedna_Stradivarius_haljina_moda

Prva sezona serije Bridgerton na Netflixu rušila je rekorde gledanosti, a novu sezonu su svi obožavatelji nestrpljivo očekivali. Druga sezona nije razočarala te se i ona ubraja među najpopularniji proljetni sadržaj na ovoj streaming platformi.

 

Bridgerton posebnu pozornost plijeni svojom kostimografijom. Raskošne haljine mame uzdahe, a modni detalji, poput blještavog nakita bismo rado imali u svojoj kolekciji.


 

Highstreet brend Stradivarius predstavio je limitiranu kolekciju Bridgerton koja je nadahnuta modom ove popularne serije.

 

Vodeći motiv je cvjetni uzorak, a nas je posebno oduševio jedan model haljine. U pitanju je haljina dužine do koljena, ukrašen romantičnim motivom cvijeća, a nježna plava boja naglašava ženstvenost.


Posebnu pažnju plijeni gornji dio koji je nadahnut korzetima. Vezanje se događa s prednje strane, naglašava gornji dio tijela, a haljina od struka pada nježno u A kroj. Tako vizualno izdužuje donji dio tijela te vješto prekriva izražen trbuh i bokove.

(novilist)

Vaša destinacija za najnovije modne trendove, horoskop, ukusne recepte, zdraviji i ljepši život i još mnogo toga jer #MItoTAKO