Poruka dana... Sretan ti tvoj novi početak!

 

Postoji jedan trenutak istinske radosti. Probudiš se i vidiš novi dan pred sobom. Isti kao i svaki drugi. Ali u isto vrijeme drugačiji od svakog drugog. Imaš onih nekoliko stvari koje su ti potrebne za život. Imaš onih nekoliko ljudi od kojih tvoj život poprima onu posebnu ljepotu. I znaš da svako jutro započinje nova stranica tvoje povijesti. Uzimaš olovku u ruke. I pišeš svoj život. Ispočetka. Onako kako želiš i zaslužuješ.

 

Ne očekuješ ništa posebno da se treba dogoditi. Jer znaš da sve što se do sada dogodilo u tvom životu - dogodilo se zato što si ti nešto učinio. A opet shvaćaš da je sve posebno. To što možeš disati. Hodati. Osjećati. Voljeti. Neprocjenjivi dar. Postoji jedan trenutak istinske radosti. Saznanje da je tvoj život u tvojim rukama i da ćeš ti odrediti svoj put. Nemoj se žaliti. Nemoj kukati. Samo nauči zahvaliti. I gledaj kako se tvoj život mijenja. Sretan ti tvoj novi početak!

lijepe-misli_motivacija_mario-žuvela_savjetnik-uspjeha_poruka-dana_journal

 Mario Žuvela

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...