Pogledajte gdje je danas i kako izgleda najzgodniji zatvorenik

 

MAGAZIN_JEREMY-MEEKS_celebrity_zatvorenik

Jeremy Meeks postao je slavan 2014. godine nakon što je njegova pritvorska fotografija osvojila svijet.

 

Jeremy je rođen u Kaliforniji 7. travnja 1984. i postao je popularan nakon što je policijska uprava Stocktona objavila njegovu fotografiju na Facebooku. Slika je prikupila ogromnih 75.000 lajkova, 20.000 komentara i 10.000 dijeljenja, a dobio je nadimak Plavooki Bandit i “Jail Bae”, piše Azra.

Godine 2002. Jeremy je odslužio devet godina zatvora , a prvobitno je bio u zatvoru na dvije godine zbog velike krađe. Zatim je 2014. Jeremy ponovno zatvoren zbog posjedovanja oružja i otpora pri hapšenju – pušten je iz Federalnog kaznenog zavoda Mendota u martu 2016. Tokom svog posljednjeg boravka u zatvoru dobijao je brojne boruke od djevojaka širom svijeta. Njegava ljepota ih je opčinila, ali ne samo njih, već i neke svjetski slavne modne brendove i agente koji su u njemu prepoznali potencijal za bavljenje modelingom.

 

Jeremy je prikupio prilično bogatstvo otkako je pušten iz zatvora. Okrećući leđa kriminalu, postao je uspješan model i bio je zaštitno lice mnogih velikih modnih kuća.

Njegova neto vrijednost danas se procjenjuje na preko pet miliona dolara.

 

Sada živi u luksuznoj vili i vozi sportski automobil vrijedan 150.000 dolara.

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...