Ovo su najpustolovniji horoskopski znakovi, jeste li i vi među njima?

 

strijelac_astrologija_ljetni-horoskop_zodiak_blizanci_horoskop_ovan

Pripadnici nekih znakova odbijaju rutinu i stalno se kreću u potrazi za novim izazovima. Upuštaju se u rizik, istražuju nepoznato i uživaju u uzbuđenjima. Evo tko su oni!

 

Ovan

Znak čija se vladavina poklapa s buđenjem prirode i početkom proljeća ne podnosi monotoniju i rado izlazi iz zone komfora. Njegova osvajačka priroda uživa u savladavanju izazova koji mu se nađu na putu, a što mu veću navalu adrenalina to donosi, to je sretniji. Nesvakidašnji poduhvati, predjeli i stvari koje treba otkriti, neutabane staze kojima još nitko nije krenuo... samo da je novo i uzbudljivo.

 

Kao rođeni predvodnik lako pronalazi ljude koji će ga slijediti u njegovom naumu, a nađete li se među njima, sigurno vam neće biti dosadno. U stanju je od mirnog večernjeg izlaska napraviti ludu zabavu, a od izležavanja na plaži vodeno adrenalinsko nadmetanje. Grozi se vođenih turističkih tura i ako putuje u tom okviru, brzo će se odvojiti od skupine i sam odvažno krenuti u istraživanje nepoznatih mjesta.

 

Strijelac

Vatren kao i Ovan, Strijelac je uvijek željan putovanja, upoznavanja mjesta i kultura te širenja obzora. Jednako dobro osjećat će se smucajući se po milijunskom gradu, budističkom hramu ili prašumi. Katkad nehotice prekrši društvene konvencije i norme sredine koju tek upoznaje, no izvlači se zaraznim entuzijazmom, optimizmom i prijateljskim stavom.

 

Blizanci

Iako nisu toliko ovisni o adrenalinu kao pripadnici vatrenih znakova, vrlo su znatiželjni i cijelog života gladni novih informacija i obrazaca. Izuzetno komunikativni i stalno u pokretu, vole se upuštati u pustolovine i istraživati sve što im je novo. Nađu li se u nepoznatom gradu ili zemlji, brzo će sklapati nova poznanstva, tako da popis njihovih znanaca i prijatelja uključuje ljude najrazličitijih narodnosti i adresa.

(tportal)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...