Ovi horoskopski znakovi najviše troše na modne krpice

 

horoskop_zabava

Neki će se naraditi za novu dizajnersku torbicu, a neki će posjetiti second-hand trgovine i pronaći jedinstvene traperice.

 

Svatko od nas ima svoj stil i obično kupuje u skladu s njime, ali neki se horoskopski znakovi izdvajaju kao najveći rasipnici kada je moda u pitanju.

 

Ruku na srce, svaki znak ima svoju energiju koja se projicira na svakodnevni život pa tako Jarac voli opušteni business look koji odgovara njegovoj neutralnoj i iskrenoj energiji. Rakovi su poznati po svojoj osjećajnosti pa cijene odjeću koja ima određenu vrijednost, poput obiteljskog nasljeđa u obliku prabakine marame ili maminog prstena. S druge strane, Škorpione privlače bogate boje i oni definitivno znaju kako kombinirati senzualni outfit.

 

U skladu sa svojim mogućnostima i osobnim željama, neki će se naraditi za novu dizajnersku torbicu, a neki će posjetiti second-hand trgovine i pronaći jedinstvene traperice.

 

Ipak, određeni horoskopski znakovi jednostavno obožavaju trošiti novac na modne krpice, malo više nego svi ostali.

 

Lav

Ne čudi da glavna diva horoskopa voli skupocjene krpice kada uvijek mora biti u centru pažnje. Individue rođene između 23. srpnja i 22. kolovoza obožavaju statement komade poput ludog make-upa i jarkih boja. Pogledajte samo dizajnere poput Coco Chanel, Louisa Vuittona i  Michaela Korsa ili modele kao što su Cara Delevigne, Kylie Jenner, Karlie Kloss i  Winnie Harlow. Sve odreda Lavovi koji su utjelovljenje mode.

 

Bilo da rješavaju dnevne obveze po supermarketima ili ispijaju koktelić na nekom elegantnom događaju, Lavovi će se obući da impresioniraju sve oko sebe. Što ih više ljudi gleda kako blistaju, njima bolje.

 

Vaga

Rođenima između 23. rujna i 22. listopada vlada Venera, planet koji predstavlja ljepotu i ljubav. Dostojanstvene i chic, Vage svakodnevno izgledaju kao da bi mogle biti na naslovnici časopisa. Nikada ih nećete uhvatiti u lošem izdanju niti će kad za bacanje smeća odjenuti neku staru trenirku i japanke.

 

Iako im treba vremena da usavrše svoj outfit, Vage imaju oko za dizajn i na kraju izgledaju savršeno. Vrlo su koncentrirane dok se spremaju ujutro i to je razlog zbog kojeg tijekom dana dobivaju mnoštvo komplimenata. Ne treba ni spominjati da često svoje kombinacije planiraju unaprijed. Za razliku od Lavova koji ponekad i pretjeraju, Vage će bez imalo truda osvojiti publiku.

 

Bik

I Bikovima (20. travanj do 20. svibanj) vlada Venera pa cijene sve lijepe stvari koje život pruža. Venera ih podržava novcem i ljubavi, a Bik će uložiti u dizajnersku i kvalitetnu odjeću. Čak i ako si to baš i ne može priuštiti, pronaći će sitnicu kojoj ne može odoljeti i koju će staviti u ormar.

  

Njihovo je srednje ime luksuz i uvijek su u skladu s posljednjim trendovima, a kako u ostatku života, tako se niti u modi neće zadovoljiti nečim običnim. Obožavaju klasične bezvremenske komade i privlači ih kvaliteta naspram kvantitete.

 

Ali, vole oni i udobnosti. Za razliku od njegovih kolega Lavova i Vaga, Bika ćemo vidjeti u udobnom outfitu i neće mu biti neugodno šetati u trenirci. Luksuznoj.

(novilist)

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...