Najslađa manikura ovog proljeća ima uzorak trešnjica

 

CHERRY-NAILS_MANIKURE-S-MOTIVOM-TREŠNJICA_NAIL-ART_NOKTI

Ako ste ovih dana planirali do beauty salona na uređivanje noktiju, mogli bi vas zanimati ovi lookovi.

 

Na proljeće i rano ljeto nas osim obilja cvijeća i buđenja prirode uvelike asocira i obilje svježeg voća i povrća koje se pojavilo na tržnicama. I dok su jagode već stigle u prodaju, mi jedva čekamo trešnje pa smo ih odlučili prizivati u naš svijet preslatkim manikurama s cherry printom. Naime, upravo su voćne manikure jedan od najvećih hitova beauty trendova 2022. godine, a Instagram naprosto vrvi slatkim lookovima nail arta inspiriranog omiljenim nam voćem. S obzirom da su upravo različite crvene bobice jako fotogenične i simpatične, ne čudi nas da su zavladale i noktima.

Trešnje su inače voćke koje simboliziraju novo rađanje, nove početke i novi život pa su savršen odabir za proljeće, a uz to i izgledaju jednostavno neodoljivo. Slično kao i u slučaju s uzorkom tratinčica, sve češće ih se može pronaći na odjevnim komadima, ali i na manikurama. Od toga da se cijeli nokat prekriva naljepnicama s trešnjicama pa sve do french manikura s tek pokojom trešnjom na pojedinom noktu – izbor stilova je velik, a na društvenim mrežama smo pronašli i neke jako lijepe primjere ovakvog načina uređivanja noktiju.

Bilo da se radi o nude podlozi ili pak o isprepletenosti rozih i crvenih nijansi, ove cherry manikure izgledaju iznimno slatko. Istovremeno zaigrane i vesele, ali dovoljno decentne da ne “bodu oči”, postaju sve omiljeniji izbor trendseterica. Osim što izgledaju sjajno, dobra je vijest i da ih nije teško kreirati na noktu. Naravno, ruka profesionalca uvijek je najvještija, ali ako želite tek par trešanja na noktima možete ih jednostavno iscrtati i sami – treba vam samo neutralna pozadina, odnosno nude nijansa laka kao baza, crvene točkice laka kao trešnje i malo preciznija ruka za iscrtavanje crnih peteljki.

U svakom slučaju, radi se o upečatljivom looku koji mami osmijeh na lice, a kako bismo vas inspirirali da ga iskušate, pronašli smo još nekoliko primjera cherry manikura s Instagrama, a koje su nam se jako svidjele.

 

(jolie) 

Lifestyle vodič za sretniji život! Beauty i modni trendovi, horoskop, recepti, zdravlje, ljubav, motivacija, savjeti, inspiracija i zanimljivosti...